Mirela Vaida, tansformare uriașă: După asta, două zile n-am putut să strig copiii acasă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Mirela Vaida a avut parte de o transformare uriașă. Vedeta a întâmpinat probleme.

Cea mai nouă gală Te cunosc de undeva! , difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o mulţime de provocări, atât pentru artiştii din platou, cărora Ruleta le-a pregătit un regal al anilor ΄80, cât şi pentru telespectatori, care vor retrăi cu emoţie momentele de atunci. 

Printre „norocoşii” ediţiei se numără şi Mirela Vaida care va avea parte de o transformare de zile mari în Brian Johnson, liderul trupei AC/DC. Pe lângă travesti, Mirelei îi vor da mari bătăi de cap atât genul muzical, cât şi răguşeala specifică artistului. „Eu pot să cânt orice, dar nu rock, nu ştiu cum să îl abordez, de unde să îl apuc!”, va mărturisi Mirela la antrenamente.

"N-am putut să mai strig copiii acasă două zile"

Fire perfecţionistă, Mirela nu a ţinut însă cont de sfaturile Ozanei, care i-a spus să nu mai repete inclusiv răguşeala, pentru că va rămâne fără voce. „După piesa asta, n-am putut să mai strig copiii acasă două zile. Am rămas fără voce!”, va povesti amuzată Mirela. Cum se va descurca aceasta cu poate unul dintre cele mai grele personaje ale ei de până acum, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă ediţie a transforming show-ului, difuzată sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Silvia Dumitrescu va deschida gala anilor ΄80 cu un recital ce le va aminti telespectatorilor de momente inedite din acea perioadă. Ricchi e Poveri, Anda Călugareanu şi Mitică Popescu, Margareta Pâslaru, Brian Johnson de la AC/DC sau Loredana Groza sunt doar câteva dintre transformările care le vor da mari bătăi de cap concurenţilor în gala anilor ΄80, sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1. Cele mai tari momente din culise vor fi şi de această dată disponibile imediat după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party, cu Dorian Popa, pe www.a1.ro şi Antena 1.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel