"Aş fi fost al naibii de bună ca avocat pledant, credeţi-mă! Ţara a pierdut o mare valoare! Dar cred mult în soartă, în ceea ce «ţi-e dat». M-am lăsat mereu dusă de drum şi nu mi-a fost teamă s-o iau pe cărări neumblate. Însă nu e târziu pentru reconversie profesională", a spus ea, lăsând să se înţeleagă că nu şi-a luat gândul definitiv de la barou.
Dar ar face-o? "Mi-ar plăcea să pledez ca în filmele americane. Din păcate, în România sistemul este total diferit şi poate această deziluzie m-a făcut să renunţ la viaţa de jurist. Dar construcţia lăuntrică rămâne şi niciodată nu e prea târziu", a spus ea.
[citeste si]
Încă din studenţie, Mirela obişnuia să îşi delecteze colegii cu vocea ei, întreţinând o atmosferă de petrecere.
"Am fost o studentă foarte serioasă, fără restanţe şi fără a excela într-o materie anume, cu excepţia recitalurilor live pe holurile căminului, în plină sesiune, când toţi eram stresaţi de «succesiuni», «procedură penală» şi «drept internaţional privat»", a declarat, pentru Libertatea, Mirela Boureanu Vaida.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
Citește articolele cu aceleași etichete:
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați