Data publicării:

Mirel Rădoi, motivul pentru care nu a fost la meciurile de la EURO 2020. "Durerea era prea mare"

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sport
WhatsApp
, în memoria celor peste 56.000 de victime ale pandemiei de COVID-19. Foto: Pixabay.com
, în memoria celor peste 56.000 de victime ale pandemiei de COVID-19. Foto: Pixabay.com
Mirel Rădoi a spus că nu a participat la meciurile de la EURO 2020 de la Bucureşti pentru că necalificarea României a provocat o durere foarte mare. 

„Durerea pe care a lăsat-o această necalificare… Am spus şi înainte că este posibil să nu merg la niciun meci de la Campionatul European, pentru că durerea era prea mare să văd echipele care au jucat în locul nostru la acest campionat european şi am preferat să rămân în faţa televizorului”, a declarat Mirel Rădoi, în cadrul unei conferințe de presă.

În plus, Mirel Rădoi a vorbit despre posibilitatea ca Marco Rossi, selecționerul Ungariei, să îl înlocuiască pe banca tehnică a echipei naționale a României.

„În momentul de față, oricine poate fi adus în locul meu aici, în momentul în care va fi plătită acea clauză. Atâta timp cât e o clauză și de o parte, și de alta, se poate renunța. Poate fi chiar însuși Mircea Lucescu! Așa că…

Discuțiile sunt numeroase, mai ales că nu au fost nici rezultatele pe care le-am dorit cu toții. A fost și o abordare mai ostilă asupra fiecărei partide. Mă rog, au fost nenumărate discuții din punctul acesta de vedere”, a mai spus Mirel Rădoi, citat de Prosport.

Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi, actualul selecţioner al Ungariei, pentru a antrena naţionala României după ce Mircel Rădoi îşi va încheia mandatul. Anghel Iordănescu, fost selecţioner, a reacţionat acid. 

”Cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu. Nu mă așteptam la el să facă o asemenea afirmație. Ce poate să garanteze antrenorul actual al Ungariei că va reusi să facă cu naționala? A mai făcut o greșeală atunci când a fost adus Daum. A fost cea mai mare greșeală pe care a făcut-o Federația. Nu cred că Mircea Lucescu a făcut această afirmație din punctul de vedere al relației pe care o are cu acel selecționer. Fotbalul românesc are nevoie de o perioadă cu un selecționer român cu experiență, care a fost implicat și a avut performanțe în fotbalul românesc. O să fie interpretată afirmația mea acum. Să nu cumva să se înțeleagă că nu îl susțin pe Mirel Rădoi. Aș vrea să nu se interpreteze ceea ce spun", a declarat Anghel Iordănescu.

Cine e favorită la EURO

„Mie, în momentul de faţă, îmi place Belgia. Felul de abordare. Îşi păstrează principiile de joc indiferent de adversar. Dacă aş alege o singură echipă care ar juca finala, aş merge pe ei. Spania la fel joacă de când mă ştiu. Cred că aici se face diferenţa”, a declarat Mirel Rădoi, în cadrul unei conferințe de presă.

În sferturi, naționala Belgiei va da peste reprezentativa Italiei. Partida va avea loc vineri, de la ora 22:00, şi va fi transmisă LIVETEXT PE DC NEWS. În optimi, Belgia a eliminat Portugalia cu 1-0. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel