Mirel Rădoi, ferm înainte de meciul cu Armenia: Dacă nu îi batem, nu avem ce căuta nici la barajul pentru Intertoto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României
Mirel Rădoi, selecţionerul României, le-a transmis un mesaj clar elevilor săi înainte de meciul cu Armenia din preliminariile CM 2022. 

"Deşi iniţial am spus că mai avem trei finale, pot să fiu sincer şi să spun că practic avem doar două, pentru că dacă vom reuşi să câştigăm cu Armenia şi apoi cu Islanda şi nu vom reuşi să câştigăm cu Lichtenstein atunci, cu tot respectul, noi nu avem ce căuta nici măcar la un baraj de Cupa UEFA Intertoto, dacă ar mai exista. Nu putem vorbi de Cupa Mondială dacă nu suntem în stare să câştigăm în Lichtenstein atunci când avem nevoie de victorie. Aşa gândesc şi nu mă feresc să o spun, e lucrul pe care l-am transmis şi jucătorilor", a afirmat Mirel Rădoi.

Meciul se joacă în Ghencea

"Pentru jucătorii nu ştiu cât contează că jucăm în Ghencea, dar pentru mine contează, eu 15 ani am locuit aici şi 9 ani am jucat la echipa asta (n.r. - Steaua). Pentru mine e ca şi cum m-aş întoarce acasă, dar repet, nu ştiu cât contează pentru jucători. Condiţiile nu diferă mult faţă de Arena Naţională, doar că aici nu vor fi 25.000 de spectatori, ci doar 15.000. E un stadion nou, suporterii vor fi cu siguranţă călduroşi şi vor fi aproape de jucători indiferent de rezultat", a mai spus antrenorul, citat de Digisport.ro.

România înfruntă Armenia luni, 11 octombrie, de la ora 21:45, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Vineri, România a pierdut în Germania, scor 2-1, după ce la pauză a condus cu 1-0. 

Rădoi, nervos la o întrebare despre Andrei Ivan 

Întrebat de jurnaliști dacă Andrei Ivan știa pe cine să marcheze la golul decisiv marcat de Germania, în înfrângerea 1-2, Mirel Rădoi s-a arătat foarte iritat și l-a chemat pe atacant la conferința de presă.

”Facem circ, dacă circ vreți.... Facem circ. Am răspuns imediat după meci că Ivan știe ce număr are de marcat! Chemați-l pe Ivan acum și întrebați-l pe el. Ați făcut un caz și cu Markovic, probabil veți continua și cu Pușcaș, apoi cu Keșeru. Indiferent cine e în fața voastră, voi vreți să îi distrugeți. Nimeni nu va fi îndeajuns de bun pentru voi! Noi nu vorbim doar de rezultate, ci de o mentalitate”, a exclamat Mirel Rădoi, într-o conferință de presă organizată la stadionul Steaua, locul unde se va desfășura România - Armenia.

VEZI ŞI Mirel Rădoi, supărat foc înainte de România - Armenia: Vreți circ? Facem circ! Îi dăm în cap? / VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel