Mirel Palada, mesaj TARE despre Vitamina D. „Nu era frumos să...?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Mirel Palada. Foto: Agerpres
Mirel Palada. Foto: Agerpres
Mirel Palada a distribuit pe pagina personală de Facebook un punct de vedere interesant legat de Vitamina D, redactat de un internaut.

„Mi-am amintit ceva. Când domnu' Dragnea era mare și ni se spunea că România și românii sunt ai lui, guvernul lui avea ideea unui program național mare de suplimentare cu vitamina D”, începe mesajul Marius-Cătălin Lefter, distribuit mai apoi de Mirel Palada.

„Au apărut de peste tot, din toate văgăunele țării, ale presei și chiar de la Londra, experții în sănătate publică care ne explicau cât de imbecilă și proastă e ideea, că vitamina D e ceva minor, ceva care nu contează, și că un program de așa natură e stupid, că studiile de decenii de la ONU, Shmonu, OMS, CDC, etc., arată fără urmă de îndoială că suplimentarea cu vitamina D e inutilă că e minoră ca importanță”, continuă acesta.

A venit pandemia...

„Și a venit pandemia asta. Și descoperim că vitamina D e de o importanță absolută, vitală. Că se prescrie peste tot. Că popoarele occidentale, că românii, sunt profund deficitari. Și vin iar experții aia de peste tot, din toate văgăunele, si chiar ăia școliți la Londra, și ăia de la OMS, și ăia de la CDC, și de ONU și Shmonu, și ne roagă, ne imploră, să suplimentăm alimentația cu D. Să băgăm D peste tot, chiar și în pâinea aia oarbă de orice. Că studiile arată că e vitală”, mai transmite Lefter.

„Nu era frumos să ne prindă pandemia asta cu program național de suplimentare cu vitamina D și să nu facem politică din biochimie și fiziologie? M-am uitat de curiozitate pe marile site-uri de producători și distribuitori de vitamina D, stocuri epuizate în mare parte. Nu era mișto să fie administrata deștept, cât trebuie și unde trebuie, cui trebuie și cum trebuie, și nu după ureche în concentrații după ureche?”, se încheie mesajul lui Lefter distribuit de Palada, pe Facebook.

Lefter Marius-Catalin: “‼Mi-am amintit ceva. Când domnu' Dragnea era mare și ni se spunea că România și românii sunt ai...

Publicată de Mirel Palada pe Duminică, 1 noiembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel