Mirel Palada, întrebări-cheie după demisia lui Victor Ponta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mirel Palada lansează o serie de întrebări după ce premierul Victor Ponta a anunțat, miercuri dimineață, că demisionează.

"Stie cumva cineva care sint scorurile in sondaje, daca ar trebui sa fie alegeri anticipate in citeva luni? "Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare si ar candida urmatoarele formatiuni politice, Dvs cu care din acestea ati vota?" [SE CITESTE LISTA] Stie cumva cineva cam care mai este rezervorul de incredere de care mai beneficiaza diversii de la PNL, incepind cu Iohannis si continuind cu Blaga si cu Gorghiu? Stie cumva cineva? De ce nu stie nimeni?", este mesajul postat de Mirel Palada, fost consilier al premierului Victor Ponta.

Ulterior, Mirel Palada a revenit cu o altă postare, în care precizează că mulțumirile sale se îndreaptă inclusiv către cei care au contestat Guvernul Ponta, precum și celor care i-au înjurat și jignit în felurite feluri, deoarece și de acolo au avut de învățat, reiterând, totodată, apelul adresat românilor: "Și nu uitați: România e singurul lucru care contează".

Premierul Victor Ponta a demisionat, miercuri dimineață. Depunerea mandatului a fost anunțată de președintele PSD, Liviu Dragnea, și confirmată de premierul Victor Ponta, care și-a anunțat, oficial, demisia de la pupitrul Guvernului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel