România, prea mulți angajați la stat. Mirel Palada, statistici care contrazic totul
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mirel Palada a publicat pe Facebook niște statistici eurostat care contrazic ideea că România are mulți angajați la stat.

”Discursul dominant zilele astea e ca Romania este campioana la angajat oameni la stat, nu-i asa? Ce nemernicie de stat maximal, ce risipa de resurse, ce balta de coruptie. Nu-i asa? Toata retorica de indignare cvasi-fascista neo-libertarienilor si anti-coruptionistilor pe asta se bazeaza. Nu-i asa?

Nu. Nu-i asa. E doar harneala. E doar ideologie. E doar pacaleala. Romania e de departe una din tarile cu ponderea cea mai redusa de angajati la stat, din toate tarile UE. Ca sa nu mai spunem ca e una din tarile cu ponderea cea mai redusa de asistenta sociala ca % din PIB. Doar ca hipsterilor le convine de minune sa creada in discursul cvasi-fascist al criticii statului maximal, al exterminarii tuturor celor care nu sint ca ei: lucratorii la stat, batrinii, saracii, taranii, bolnavii.

Uite aici. Romania este de departe la coada clasamentului UE.

Sursa: Eurostat, via Curs de Guvernare (care evident ca face o greseala elementara de calcul atunci cind discuta despre evolutia productivitatii in agricultura; spuneti-le sa invete artimetica)”, scrie Mirel Palada.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel