Mireasa revine cu cel de-al şaselea sezon. Simona Gherghe: Ne vedem și... nu oricum, ci în porţie dublă, zilnic
Autor: Anca Murgoci | Publicat pe: 22 aug 2022, 12:31
WhatsApp
Simona Gherghe
Simona Gherghe
Mireasa revine cu cel de-al şaselea sezon.

Reality show-ul matrimonial care a reuşit sã creeze dependenţã în rândul telespectatorilor cu fiecare sezon difuzat revine la Antena 1 cu cel de-al şaselea sezon. Astfel, începând din 29 august, de la 14:00, la Antena 1, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche într-o locaţie surprinzătoare din Turcia. Emisiunea va putea fi urmărită de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. 

„După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată. Dragostea se vede la Mireasa, sezonul al 6-lea, începând din 29 august. Şi nu oricum, ci în porţie dublă, zilnic, mai exact de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00”, a declarat gazda reality show-ului, Simona Gherghe, care a mai completat: „E un început de sezon cum n-a mai fost, pentru că suntem cu toţii în Istanbul. Cred că nu se putea un început mai bun pentru un sezon cu iubire ca-n filme. A fost un efort uriaş pentru echipă, însă totul e grozav aici! Abia aştept să ne revedem! După prima săptămână filmată în Istanbul, ne vedem în direct din Casa Mireasa!”. 

Începând din sezonul al şaselea, reality show-ul matrimonial Mireasa va putea fi urmărit luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. De la ora 16:00, de luni până vineri, Olivia Păunescu şi Florin Căruceru prezintă Observator, la Antena 1. 

VEZI ȘI: Un nou personaj intrigant tulbură povestea ultimului sezon Adela

Un nou personaj intrigant tulbură povestea ultimului sezon Adela - Ce-i al tău e și al meu.

Când părea că nimic nu s-ar mai putea adăuga listei inepuizabile de răsturnări de situaţie din serialul Adela, un nou personaj intrigant vine să contrazică această ipoteză. Încă de la premiera ultimului sezon al proiectului, respectiv 25 august, Iulia Verdeş îi va da viaţă Verei Olaru, o femeie misterioasă, aşa cum îi este şi apariţia în dramaturgia serialului difuzat în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Vera Olaru a fost numită director interimar la televiziunea Act Smart, pentru a recupera prejudiciul fraudei făcute de Martha Andronic (Carmen Ionescu). Vera este o tipă profesionistă şi sigură pe ea, însă prezenţa ei la firmă nu e tocmai întâmplătoare şi, cu siguranţă, va tulbura si mai mult apele. „Am primit cu bucurie vestea că voi face parte din distributia serialului  Adela.  A fost o reală placere să-mi reîntâlnesc profesorul, prieteni şi colegi pe platourile de filmare. Personajul pe care îl interpretez, Vera,  este noul director în televiziunea familiei Andronic şi în spatele intenţiilor  ei se ascunde un plan secret. Este foarte implicată în tot ceea ce presupune noul ei job... Poate chiar prea implicată (n.r. râde)”, a declarat Iulia Verdeş. 

Acţiunile ei complică lucrurile încă din primul sezon al ultimului capitol Adela. „V-am chemat pe toţi aici pentru că vreau să ne punem de acord. Reprezint firma care se ocupă de executarea televiziunii. Am nevoie de voi să vă întoarceţi cu toţii la muncă. Lucian, tu te vei întoarce la Ştiri, Delia la Marketing, Paul Director de Programe, Mihai la Juridic şi Călin la IT. Trebuie să economisim şi salariile voastre sunt justificate doar dacă vă întoarceţi la muncă!”, li se va adresa ea acţionarilor pe care i-a convocat de urgenţă la televiziune”.

Cum vor reacţiona aceştia la primirea veşti şi ce întorsătură vor lua lucrurile la apariţia noului personaj, telespectatorii vor putea afla urmărind cele mai noi episoade ale serialului Adela, începând din 25 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Noi personaje și povești de dragoste 

Ultimul capitol al poveştii Adela - Ce-i al tău e și al meu aduce în prim plan noi personaje, poveşti de dragoste, adevăruri, regrete, dar şi victime colaterale, prinse între lupta dintre bine şi rău. Cum vor evolua relaţiile dintre aceştia, dar şi ce plan pregăteşte familia Andorinc pentru a-l demasca pe Lucian şi crimele lui, telespectatorii vor putea urmări începând din 25 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1. 

Ultimul sezon al serialului Adela de la Antena 1 se anunţă unul foarte complicat şi pentru Lucian (Daniel Nuţă): „Va fi un sezon definitoriu pentru planurile şi încrederea pe care Lucian o are în singura persoană de la care mai avea ceva așteptări, lucru și așa neobișnuit pentru el. Toate planurile se duc pe apa sâmbetei din cauza singurului element pe care nu și-l dorea în viața lui și pe care nu îl poate planifica: iubirea. Dacă un plan poate să fie bine făcut pentru că e gândit de un singur om, iubirea se întâmplă întotdeauna în doi și nu ai cum să deții controlul total, oricât de mult ai încerca. Viața lui personală e la pământ, primește lovituri din toate părțile doar pentru că s-a lăsat purtat, chiar convins de iubirea pentru Andreea. Deloc tipic pentru Lucian!”, a dezvăluit Daniel Nuţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?