Mireasa din Beirut, declarație tulburătoare. Ce a făcut imediat după EXPLOZIE. "Voi MURI? ȘOC"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Imagini teribile au apărut în mediul online de la o nuntă, ce a fost stricată de explozia puternică din Beirut. Iată ce a dezvăluit mireasa. 

O sesiune foto de la o nuntă a fost întreruptă de explozia din Beirut, iar momentul deflagrației a fost surprins în imagini de un cameraman.

Israa Seblani a ajuns la Beirut cu trei săptămâni mai devreme pentru a se pregăti de nunta ei, dar nu se gândea vreodată că cel mai fericit moment din viața ei, va deveni o tragedie. 

Ce a făcut imediat după explozie

După explozie, mireasa, care lucrează ca doctor în Statele Unite, a ajutat la tratarea raniților, încercând totodată să înțeleagă ce s-a întâmplat. 

„Nu se poate descrie cât de devastatoare și de puternică a fost explozia. Suntem încă în stare de șoc. Nu înțelegeam ce s-a intamplat, voi muri? Cum voi muri? Am scăpat nevătămați și îi mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a apărat. Mă simt atât de tristă de ceea ce s-a întâmplat cu alte persoane, de ceea ce s-a întâmplat cu Libanul.

Nu am auzit niciodată nimic similar cu sunetul acestei explozii. Când m-am trezit și am văzut pagubele care i s-au întâmplat Beirutului, singurul lucru pe care l-am spus a fost să-i mulțumesc lui Dumnezeu că suntem încă în viață”, a povestit Seblani, pentru Reuters.

Au continuat petrecerea în ciuda exploziei

După explozie, ea și soțul ei au încercat să continue evenimentul, iar mai apoi au mers să ia cina. Mireasa povestește că scena de la hotel a fost de-a dreptul traumatizantă, pentru că a fost afectat de explozie și nu și-au mai găsit lucrurile. 

„Soțul meu mi-a spus să continui, că nu ne putem opri. Am spus că e în regulă, de ce nu, să continuăm. Nu trăiam momentul în realitate, îmi plăcea să mă plimb, fața îmi zâmbea, buzele zâmbeau, adică nu mai mult. Apoi am mers să luăm o cină.

Scena din cameră a fost incredibilă. Sunt multe pagube, multe persoane au fost ucise și rănite. Dar mă uit la noi, eu, soțul meu, fotograful, cum am scăpat nevătămați. Numai asta mă face să mă simt optimistă și să păstrez bucuria ocaziei cu care am venit aici pentru a sărbători”, a mai spus ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel