Mircea Solcanu, tumoare pe creier. Cu ce se ocupă acum vedeta
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
mircea-solcanu
mircea-solcanu
Mircea Solcanu a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câţiva ani. Nici pe reţelele sociale a devenit aproape inactiv.

Acum, el este în Cernavodă, lângă oraşul lui natal, la un adăpost de animale. Aici îşi petrece timpul Mircea de mai bine de trei ani, de când a iesit din lumina reflectoarelor.

Fostul prezentator tv colaborează cu o organizaţie care ajută animalele părăsite sau nedorite de stăpânii lor. Bărbatul are alături 300 de câini, 60 de măgari, mai bine de 20 de pisici şi cai, scrie Canca. Fizic, este schimbat, un look neglijent, mult mai slab şi abătut. Sufleteşte însă, se simte foarte bine.

[citeste si]

"Mă relaxez aici, e o zonă foarte frumoasă. De fiecare dată când am ocazia vin aici. (...) Uite cu asta îmi ocup timpul. Nu se scrie uşor. Cred că mi-era dor de mine. Era timpul să fac altceva", a spus Mircea Solcanu.

”Am renunţat să mă uit la televizor. De 3 ani nu mă mai uit la televizor. Când mai prind câte un televizor mai spun: eu aş fi făcut aşa sau uite subiectul ăsta l-aş fi dat aşa. Eu nu am boala sticlei. Nu am regrete aşa mari, niciunul. Îmi mai spun uneori că aş fi putut face mai mult acolo. Nimeni nu greşeşte pe lumea asta, toată lumea învaţă", a adăugat el.

Mircea Solcanu a fost nevoit să se opereze în Italia, din cauza unei tumori pe creier. Medicii au făcut minuni pentru el, iar extirparea tumorii s-a făcut fără efecte secundare.

Mircea Solcanu a fost demis acum patru ani de Acasă TV după ce i-a atacat, pe Facebook, pe părinții băiețelului sfâșiat de câinii maidanezi acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel