Mircea Sandu crede că România poate termina pe locul 2 în grupă
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mircea-sandu-
mircea-sandu-

Mircea Sandu, preşedintele FRF, a fost foarte încântat de jocul făcut de naţionala României şi crede că echipa se poate califica la barajul pentru Euro 2012.

„Am văzut o echipă naţionala care n-a mai jucat de mult timp cu atâta dăruire. Am manevrat balonul cu multă uşurinţă, am avut ocazii nenumărate. Ceea ce a fost extraordinar a fost că spectacolul din teren s-a transmis şi în tribune, iar fanii au împins echipa spre victorie. De foarte mult timp n-am mai făcut un joc aşa bun. Cred că ar trebui să terminăm preliminariile pe locul 2. Mutu a fost şi a rămas liderul echipei naţionale. L-am văzut azi foarte rău, în sensul bun. A pasat, a alergat, a făcut alunecări, a fost un Mutu complet!”, a spus şeful FRF

Într-o altă partidă a grupei D, Belarus – Franţa 1-1.

Clasamentul grupei D

1.Franţa 13 puncte (6 meciuri). 2. Belarus 9 puncte (6 meciuri), 3. ROMÂNIA 8 puncte (6 meciuri), 4. Albania 8 puncte (5 meciuri), 5. Bosnia 7 puncte (5 meciuri), 6. Luxembrug 1 punct (6 meciuri)

Următoarele meciuri se vor disputa la 7 iunie: Belarus Luxemburg şi Bosnia – Albania.

Următorul meci al României este programat pe 2 septembrie, cu Luxemburg, în deplasare, iar la 6 septembrie, cu Franţa, pe noul stadion Naţional.

Citeşte şi:

România învinge Bosnia cu 3 la 0. Mutu şi Marica autorii golurilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel