Urmărește emisiunea live
Mircea Sandu a renunțat la funcția de președinte de onoare al FRF și la contractul de rentă viageră
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul șef al FRF, Mircea Sandu, a anunțat, vineri, că renunţă la funcţia de preşedinte de onoare al forului și la toate facilitățile aferente. El și-a motivat decizia prin faptul că nu mai poate accepta ca numele să îi fie legat "de o echipă de impostori".

"Am decis ca începând de astăzi să renunţ la funcţia de preşedinte de onoare al FRF, precum şi la toate facilităţile viagere care mi-au fost oferite statutar şi legal de Comitetul Executiv al FRF.

Nu mai pot accepta ca numele meu să fie legat de o echipă de impostori condusă de un tânăr format parcă la şcoala comsomolului sovietic şi de un reprezentant al fostei cooperative, care în loc să se preocupe de prezentul şi viitorul fotbalului duc un război cu duşmanul de clasă reprezentat de Mircea Sandu şi apropiaţii săi.

În această luptă s-a alăturat bineînţeles şi camarila noului preşedinte, formată din consilieri dubioşi care mai ieri umblau bezmetici pe străzi", a declarat Mircea Sandu, citat de Mediafax.

"Nașul" a acuzat, într-o conferinţă de presă, lipsa de transparenţă de la FRF şi a subliniat că nu va mai candida pentru Comitetul Executiv al UEFA.

Citește și: Clauze fabuloase în contractul Sandu - FRF. Reacția lui Burleanu după publicarea documentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel