Mircea Lucescu, operat de urgență în Ucraina. Intervenția a reușit
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Mircea Lucescu, operat de urgență în Ucraina. Intervenția a reușit
Mircea Lucescu, operat de urgență în Ucraina. Intervenția a reușit
Antrenorul Mircea Lucescu a fost operat în Ucraina.

Mircea Lucescu, în vârstă de 76 de ani, a fost operat de urgență în Ucraina. Inițial, s-a spus că antrenorul a mers la analize după ce s-a simțit rău, răcit fiind din cauza aerului condiționat. Secundul său, Emil Caras, a spus la conferinţa de presă că jucătorii de la Dinamo Kiev sunt îngrijoraţi de starea antrenorului.

Temerile fotbaliștilor au fost îndreptăţite pentru că după controlul amănunţit făcut la Kiev, antrenorul român a suferit, miercuri, o intervenţie chirurgicală.

„Mister a răcit, are puţină febră. Medicul spune că cel mai probabil este din cauza schimbării de temperatură. Afară este cald, aerul condiţionat funcţioneză în birou. Iar asta i-a cauzat o răceală. Doctorul a decis că este mai bine ca Mister să nu stea pe bancă pentru a nu se enerva. Cu toţii îi dorim o recuperare rapidă. Băieţii sunt îngrijoraţi. Cred că o parte din eforturile lor au fost pentru Mister, cel puţin aşa sper„, a explicat Caras la conferinţa de presă de după meciul din weekend.

Operația a reușit

Jurnaliștii ucraineni au scris despre intercenția chirurgicală prin care a trecut Mircea Lucescu, dar nu a spus şi motivul operaţiei, ci doar că a fost vorba de ceva relativ simplu.

Operația s-a desfășurat normal și a reușit, el urmând să revină la echipă, în săptămânile următoare. În aceste condiții, munca de selecționer, cu meciuri mai rare și stres mai puțin, i-ar fi recomandată reputatului antrenor român, din punct de vedere medical.  

Antrenorul nu a însoţit echipa la Istanbul pentru amicalul cu Fenerbahce, dar ar fi şanse să stea pe bancă la meciul următor din campionat, cu Zorya, scrie digisport.ro.

În 2009, Mircea Lucescu a fost operat la inimă pentru punerea unui stent de o echipă de medici din Kiev, iar în 2012 a avut mai multe coaste fracturate, după ce un tramvai a lovit mașina pe care o conducea, scrie BucPress.

Laporta clarifică plecarea lui Messi. „Cu el, salariile reprezintă 110% din venituri. Fără el, sunt 95%”

Președintele Barcelonei, Joan Laporta, a făcut o conferință de presă despre plecarea lui Lionel Messi de la club. Conform Marca, în ciuda faptului că contractul era gata să fie semnat în ultimele săptămâni, echipa a confirmat că păstrarea argentinianului este imposibilă.

„Finanțele clubului sunt îngrijorătoare”, a transmis Laporta. „Am moștenit o situație dezastruoasă, iar plata salariilor este cu 10% mai mare decât veniturile totale. Managementul clubului a fost extraordinar de prost. Nu avem niciun pic de marjă. Trebuie să ne supunem regulilor de Fair Play Financiar. Știm legislația și nu putem jongla”.

„Numerele sunt mai rele decât ceea ce ni s-a spus și ceea ce am prezis în baza cifrelor oficiale”, a adăugat el. Laporta a dat din nou vina pe LaLiga, competiție de la care se aștepta să fie mai flexibilă, însă acesta a criticat și înțelegerea cu fondul de investiții american CVC (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel