Mircea Lucescu a fost victima unui atac rasist în Ucraina
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Mircea Lucescu a fost victima unui atac rasist în Ucraina
Mircea Lucescu a fost victima unui atac rasist în Ucraina
Antrenorul Mircea Lucescu a fost victima unui atac rasist în Ucraina, în meciul Dinamo Kiev – Villarreal 0-2 (0-4 la general), din turul optimilor de finală Europa League.

Fanii echipei Dinamo Kiev au afișat un mesaj cu conotație rasistă la partida de pe teren propriu cu echipa Villarreal, din Europa League. „Fără țigani, vă rugăm”, au notat fanii lui Dinamo Kiev pe un banner, căruia i-au atașat chipul lui Mircea Lucescu.

UEFA nu a luat însă nicio măsură după mesajul afișat de fanii lui Dinamo Kiev. Cu toate că este antrenorul lui Dinamo Kiev și a dus-o pe primul loc în campionat, Mircea Lucescu nu este plăcut de o parte a fanilor, aceștia reproșându-i faptul că în trecut a antrenat-o pe rivala Șahtior Donețk. De menționat este că în perioada în care el s-a aflat la Donețk, acesta a avut deseori reacții dure la adresa lui Dinamo Kiev.

De altfel, relația tensionată dintre fanii lui Dinamo Kiev și antrenorul Mircea Lucescu continuă, în ciuda faptului că echipa a înregistrat rezultate bune, respectiv locul 1 în campionat, la 4 puncte în fața rivalei Șahtior. Doar că la toate meciurile, ultrașii ucraineni scandează împotriva lui Mircea Lucescu din cauza celor 12 ani petrecuți la Donețk, precizează Bucpress.

VEZI ȘI: Mircea Lucescu, gest simplu cu care a redus la tăcere o tribună

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel