Mircea Govor, șeful PSD Satu-Mare, anchetat de DNA
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor,  este vizat de o anchetă DNA, în urma amenințărilor făcute de acesta la adresa membrilor PSD Satu Mare cu funcții de conducere în instituții publice.

"Cei care nu veţi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeţean şi cât am posibilitate, nu o să primiţi niciun cinci bani. Când se repartizează bugetul – zero şi garantez că niciunul nu mai primeşte nimic. Staţi şi muriţi, asta e viaţa. (...) Şi-o spun foarte clar. Toţi directorii de deconcentrate care au fost numiţi politic, directorii de şcoli, toţi care au fost numiţi politic dacă nu participă efectiv la campanie, pleacă acasă", îi ameninţa Govor, potrivit unei înregistrări apărute în presă.

Directivele, sfaturile, urletele, amenințările și planul secret al PSD au ieșit la iveală într-o înregistrare din ședința organizației județene PSD Satu Mare.

Amenințările liderului PSD stau la baza cercetării penale de către DNA.

Citește și: DNA Ploiești, percheziții: deputatul PNL Mircea Roșca ar fi implicat în dosar - surse

"Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea s-au sesizat din oficiu sub aspectul comiterii infracţiunii de folosire a influenţei în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani sau alte foloase necuvenite prev. de art. 13 din Legea 78/2000 modificată", se arată într-o adresă a DNA trimisă găndul.info.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel