Data actualizării:
Data publicării:

Mircea Geoană: Politicianul acesta mi-a salvat cariera! A pus o vorbă bună pentru mine cuiva care conta

Autor: George Eduard Caramiciu | Categorie: Politica
WhatsApp
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru
Mircea Geoană l-a impresionat pe Henry Kissinger doar prin faptul că este român.

Mircea Geoană a fost invitatul lui Cătălin Măruță în podcastul său, momente în care a discutat despre relația sa cu Bill Clinton, dar și cu Henry Kissinger. Totul s-a întâmplat în contextul în care Măruță l-a întrebat pe secretarul-adjunct de la NATO cu cine ar dori cel mai mult să ia o cafea.

Geoană a spus cât a fost primul său salariu: Nevastă-mea îmi zicea să nu mai înjur / M-a întrebat ce am făcut cu banii / video
https://www.dcnews.ro/geoana-a-spus-cat-a-fost-primul-sau-salariu-nevasta-mea-imi-zicea-sa-nu-mai-injur-m-a-intrebat-ce-am-facut-cu-banii-video_939732.html

Bill Clinton a jucat un rol foarte important în viața profesională a lui Mircea Geoană, după cum spune chiar secretarul-adjunct NATO. Recomandarea sa i-a „salvat” cariera lui Mircea Geoană, pe vremea când era președinte în funcție și fostul candidat la prezidențiale din România își făcea formarea politică în SUA.

„Am un om la care țin foarte mult și care mi-a salva cariera. Numele său e Bill Clinton. Cred că e cel mai talentat politician pe care l-am văzut, cu tot cu viața sa personală. Eram tânăr și m-am format în SUA când era el președinte. Nu spun în carte, dar mi-a salvat cariera. A pus o vorbă bună pentru mine cuiva care conta, pentru că mă cunoștea și mă prețuia. Pe vremea când era președinte în funcție. Îi datorez mult și lui și îi datorez mult.”, a spus Mircea Geoană în cadrul podcastului.

Mircea Geoană: „Așa este Putin în afara camerelor tv”. Ce spune despre ipoteza unui nou război mondial și pacea finală
https://www.dcnews.ro/mircea-geoana-asa-este-putin-in-afara-camerelor-tv-ce-spune-despre-ipoteza-unui-nou-razboi-mondial-si-pacea-finala_939729.html

Mai mult, a doua personalitate politică cu care Mircea Geoană ar sta la cafea este un alt fost președinte american, Henry Kissinger, care i-a relevat politicianului român multe experiențe din întâlnirile cu politicieni români de pe vremea Războiului Rece. Mirarea din partea fostului președinte american a venit pe fondul naționalității lui Geoană.

„Al doilea, care are o minte incredibilă, este Henry Kissinger. Are 100 de ani. Eram la o întâlnire cu el și mergea greu. Mă așez lângă el și mă introduce gazda „Henry, this is John from NATO, he is romanian”. El s-a mirat că sunt român și zice „Băi, ce vizită i-am făcut lui Nixon la Ceaușescu, în 1969”. A început să-mi povestească cu detalii toate vizitele sale, are o minte foarte clară. Îi știa pe toți din România de-a lungul timpului. Are o minte sclipitoare.”, a încheiat politicianul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel