Mircea Geoană: Pe Ioan Niculae nu-l cunosc ca persoană
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Președintele Partidului Social Românesc (PSRO), Mircea Geoană, a afirmat, vineri, la Constanța, că "nu-l cunoaște ca persoană" pe omul de afaceri Ioan Niculae, ci doar de la televizor, și că nu are nicio legătură cu speța din dosarul "Mită la PSD". 

Omul de afaceri Ioan Niculae și fostul șef al CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, au fost condamnați, joi, la închisoare cu executare în dosarul "Mită la PSD", find găsiți vinovați pentru finanțarea ilegală a campaniei prezidențiale a lui Mircea Geoană în anul 2009.

IOAN NICULAE, doi ani și șase luni de închisoare cu executare

Astăzi, Mircea Geoană a efectuat o vizită de lucru la Constanța, ocazie cu care a fost lansat în dezbatere publică programul politic România Socială, unde a vorbit și despre acest subiect.

"Eu vă spun, ceea ce este de natură evidentă, că nu am nicio formă de asociere cu această situație. Dacă ar fi fost cazul să fie vreo problemă legată de mine, procurorii care i-au incriminat pe cei doi sau trei care au fost condamnați ieri m-ar fi prins și pe mine în această chestiune. Nu am fost, ca dovadă că nu sunt elemente care să mă lege pe mine de acest subiect. (...) Deci, nu este absolut nimic legat de mine sau de vreo legătură cu acest tip de finanțare a campaniei", a afirmat Geoană, citează Agerpres.

De asemenea, fostul lider al PSD a mai spus și că afirmațiile potrivit cărora s-ar fi întâlnit cu Ioan Niculae nu sunt reale și că nici nu-l cunoaște personal pe omul de afaceri.

"Asta este o chestiune care nu are niciun fel de element de realitate sau de element de demonstrabilitate. Deci, pur și simplu, nu este adevărat. (...) Nu, nu-l cunosc (n.r. — pe Ioan Niculae). Îl cunosc de la televizor ca patron de fotbal sau om de afaceri, dar nu-l cunosc ca persoană", a afirmat liderul PSRO, spunând totodată că pe Bunea Stancu era evident să îl cunoască, acesta fiind în 2009 liderul PSD Brăila.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel