Mircea Geoană, mesajul SERII. Ce a vorbit cu comandantul Spitalului Militar unde e internat Cătălin Denciu, EROUL de la Piatra Neamț
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mircea Geoana, secratar general NATO. foto: @mircea.geoana - FB
Mircea Geoana, secratar general NATO. foto: @mircea.geoana - FB
Mircea Geoană, mesaj despre medicul erou de la Piatra Neamț. 

"Astăzi am avut o convorbire telefonică cu comandantul Spitalului Militar Regina Astrid din Bruxelles, Colonelul Medic Wouter Weuts, unde este internat Dr. Cătălin Denciu, victima tragicului incendiu de la secția de terapie intensivă a Spitalului din Piatra Neamț.

M-am interesat de situația medicală a medicului - pacient și mi-am exprimat aprecierea și gratitudinea pentru acest nou gest de solidaritate al colectivului Spitalului Militar Regina Astrid față de cetățenii români, victime în stare gravă ale incendiilor care au mistuit Clubul Colectiv și, acum, Spitalul din Piatra Neamț.

În pofida restricțiilor impuse de pandemia COVID - 19, medicii militari belgieni au demonstrat, încă o dată, calități umane și profesionale excepționale, demne de relația de prietenie și alianță dintre Belgia și România. Le suntem profund recunoscători și îi urăm lui Cătălin recuperare și însănătoșire grabnică!", a scris Mircea Geoană pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel