Data publicării:

Mircea Geoană îl invită pe Marcel Ciolacu la o dezbatere unu la unu: Sunteți deschis la această provocare?

Autor: Cristian Cîșleanu | Categorie: Politica
WhatsApp
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

Marcel Ciolacu a primit o invitație la dezbatere din partea lui Mircea Geoană.

Mircea Geoană, candidat independent la alegerile prezidențiale din acest an, l-a invitat pe Marcel Ciolacu, contracandidatul său, la o dezbatere în format unu la unu. Geoană a precizat că dezbaterea este ”esențială într-o democrație sănătoasă”, de asemenea că este ”o oportunitate pentru alegători”. 

„Mă numesc Mircea Geoană și sunt candidat independent la președinția țării noastre. Astăzi vreau să fac un apel public către contracandidatul meu Marcel Ciolacu. Știm că sondajele ne arată pe primele locuri, știu că aveți în spate un partid puternic, dar nu pot să nu constat că abilitățile pentru a conduce națiunea noastră lipsesc. Într-o democrație sănătoasă dezbaterea este esențială, iar eu cred că trebuie să ne confruntăm ideile într-un mod deschis și transparent. Așadar, domnule Marcel Ciolacu, vă invit la o dezbatere unu la unu. Dumneavoastră veți aduce susținerea politică, eu voi aduce cunoștințele și expertiza necesară.

Dezbaterea viziunilor

Este o oportunitate pentru alegători să ne vadă față în față și să înțeleagă cu adevărat cine suntem și ce reprezentăm. Vom avea un moderator neutru pe care îl putem alege împreună pentru a veghea ca dezbaterea să se desfășoare în mod echitabil. Aici vom putea dezbate viziunea noastră cu privire la viitorul țării și despre modul în care putem rezolva problemele cu care ne confruntăm. Cu această ocazie invit și presa interesată de acest subiect. 

Sunteți deschis la această provocare? O dezbatere deschisă poate fi o oportunitate perfectă pentru alegători pentru a face o alegere informată, bazată pe informații concrete și nu pe strategii de manipulare. Haideți să aducem transparența în procesul nostru electoral și să oferim cetățenilor șansa de a cunoaște adevăratul nostru potențial. Vă aștept! Propun să ne întâlnim sâmbătă, 19 octombrie”, a spus Geoană.

Video:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel