”Mircea Geoană e top în sondaje”. Marcel Ciolacu: Să fie! Atunci nu mai facem alegeri. Are și experiență de președinte... câteva ore
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Imagine din 2014 ce-i surprinde pe Marcel Ciolacu și Mircea Geoană/ Agerpres
Imagine din 2014 ce-i surprinde pe Marcel Ciolacu și Mircea Geoană/ Agerpres
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacție vizavi de prezența lui Mircea Geoană, numărul doi din NATO, în topul sondajelor pentru alegerile prezidențiale. 

”Mircea Geoană e în ultimele sondaje top, top!” a spus jurnalistul Cosmin Prelipceanu, la Digi24. ”Eu n-am comentat niciodată nici sondajele pe care le plătește PSD” a spus Marcel Ciolacu, premier și președinte al PSD. Jurnalistul Digi24 a continuat: ”Și la încredere, și la intenția de vot”. ”Să fie, nu mai facem alegeri, dacă e așa de... ce rost mai are să mai avem alegeri? Dânsul are și experiență e președinte, a fost câteva ore. Cu asta am încheiat”. 

”Dar ați văzut sondajul?” a insistat Cosmin Prelipceanu, la care prim-ministrul i-a răspuns: ”Sunteți un om instruit și cunoașteți bine, există sondaje și sondaje. N-am nicio problemă, e pe primul loc, foarte bine”. 

”Să candideze, dom`ne!”

”Dar în sondajele dvs. cum apare Mircea Geoană?” a mai fost întrebat liderul social democrat. ”Eu nu mi-am făcut sondaje în ceea ce mă privește sau... Nu are rost să spun cum stă dl. Geoană. Sunt sondajele PSD, le spun colegilor. N-am să le fac niciodată publice. E normal... Nu mă interesează cifrele, cât are PSD, cât are PNL. Mă interesează care sunt prioritățile românilor” a răspuns el, adăugând că ”încercăm mai mult studii sociologice”. Întrebat dacă-l deranjează că apar astfel de sondaje și că Mircea Geoană vrea să candideze, Marcel Ciolacu: ”Doamne ferește, dar sunt obișnuit cu asemenea... Dar ce, e primul politician care face acest lucru? Care încearcă să creeze o... Să candideze, dom`ne!”. 

Citește și: "Țara ar fi mers mult mai bine cu mine". Geoană, despre episodul din 2009, când s-a culcat președinte și s-a trezit fără funcție: "M-a măcinat rău. A fost trădare și "furăciune"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel