Mircea Geoană: Am treabă multă la NATO, restul le discutăm mai târziu. 2024... mai avem timp până atunci
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Mircea Geoană a fost întrebat despre candidatura la alegerile prezidențiale din 2024.

„Am treabă multă la NATO, restul le discutăm mai târziu. 2024, mai avem timp până atunci. (...) E un subiect care nu e de actualitate, avem timp să discutăm politică românească după ce termin jobul la NATO”, a spus Mircea Geoană la Digi24.

VEZI ȘI: Alegeri prezidențiale 2024. Pe cine vede Chirieac ca având ”mari, mari șanse” / video

Analistul politic Bogdan Chirieac a spus cine are, în opinia sa, o șansă reală la alegerile prezidențiale din 2024.

În ultima perioadă, a început să se discute din ce în ce mai des despre posibilele candidaturi la funcția de președinte al României în alegerile ce vor avea loc în 2024. Discuţiile despre candidaţii la prezidenţiale încep să fie purtate în interiorul partidelor, deşi alegerile sunt peste doi ani.

„Este o foame de oameni politici responsabili în România”, a spus Bogdan Chirieac. În opinia analistului politic, Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, ar avea o șansă reală dacă ar candida la alegerile din 2024.

„Cred că Mircea Geoană, dacă va candida la președinție, are o șansă reală acum. E și frustrarea că toată lumea știe că i-au fost furate alegerile în 2009. Avem și perioada de timp pierdut de atunci până acum. Dar cred că Mircea Geoană ar avea mari, mari șanse la președinția României”, a spus, vineri, analistul politic Bogdan Chirieac în cadrul emisiunii „Deferiți mass-media” de la DCNewsTV.

VEZI ȘI: USR recunoaşte: Mircea Geoană, unul dintre candidaţii care chiar are şanse de a câştiga alegerile prezidenţiale 

USR recunoaşte că are şanse mici să câştige alegerile prezidenţiale din 2024, dacă PSD îl va alege pe Mircea Geoană drept candidat. Afirmaţia îi aparţine deputatului USR Radu Panait, care îl creditează pe actualul secretar general adjunct al NATO cu cele mai mari şanse la prezidenţiale.

„Domnule Panait, dacă ne uităm la foştii premieri, preşedinţi de partide, care au ieşit total din viaţa publică, Mircea Geoană ar avea cea mai spectaculoasă revenire şi cele mai mari şanse, nu?", a întrebat Andreea Dumitrache la Antena 3. 

„Exact. Şi eu cred că Mircea Geoană este unul dintre posibilii candidaţi care chiar are şanse de a câştiga alegerile prezidenţiale. Nu văd niciun candidat de la PSD care să poată fi cotat mai bine decât Mircea Geoană în ceea ce priveşte simpatia oamenilor. Şi cred că nici cei de la PNL nu au de unde să scoată un candidat mai bun. 

Cred că, în momentul de faţă, atât cei din PSD şi cei din PNL sunt într-o situaţie dificilă şi nu m-ar mira să îl văd pe Mircea Geoană candidat al PSD pentru alegerile prezidenţiale viitoare", a precizat Radu Panait, de la USR. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel