Mircea Diaconu, prezidențiale 2019. Radu Tudor, despre enervarea actorului: L-am întrebat de cinci ori
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Radu Tudor
Radu Tudor
Radu Tudor a reacționat după ce Mircea Diaconu a decis să candideze la alegerile prezidențiale 2019.

”In ultimii 2 ani, l-am intrebat de 5 ori pe Mircea Diaconu la emisiunea Punctul de intalnire daca n-ar fi bine sa candideze la prezidentiale. Mi-a raspuns ferm, de fiecare data mirat, alteori mai relaxat: nu m-am enervat suficient, nu e momentul sa discutam asa ceva. Acum, dupa insistentele mele, vad ca Mircea Diaconu s-a enervat suficient cat sa vrea sa candideze. E final de august si cred ca va fi o batalie interesanta pentru fotoliul de la Cotroceni.

Ma bucur ca Mircea Diaconu vrea sa intre in competitie, cu Toader Paleologu ne vom distra maxim, Barna incepe sa devina o tinta pentru multe intrebari cu raspuns dificil, Dancila are indiscutabil a 3 a sansa, iar Tariceanu e inca in giratorul cu 3 iesiri: ramanerea la guvernare, candidatura la prezidentiale, exit definitiv din politica odata cu ALDE.

Gata, pauza a luat sfarsit. Incepe batalia!”, a scris Radu Tudor pe blogul său.

Are nevoie de 200.000 semnături

Actorul Mircea Diaconu şi-a anunţat duminică intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, context în care solicită sprijinul tuturor celor care vor să îl susţină în acest demers pentru a obţine cele 200.000 de semnături necesare candidaturii sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel