Mircea Diaconu, despre ”scuipat”: o invenție de cea mai joasă speță
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mircea_diaconu
mircea_diaconu

Ministrul Culturii şi Patrimoniului National, liderul PNL Mircea Diaconu, a fost astăzi acuzat de o parte a presei că ar fi ”scuipat” un jurnalist, drept pentru care PNL contestă informaţia falsă, mai ales că ”nu ar fi putut face un astfel de gest” deplasat, potrivit unui comunicat de presă.

Mircea Diaconu contestă informația potrivit căreia, vineri 1 iunie, ar fi făcut un gest deplasat faţă de jurnalişti.

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a fost acuzat de presă că ar fi „scuipat” un corespondent local la Sibiu al unei anumite televiziuni.

Potrivit comunicatului, ministrul Culturii a participat la o conferinţa de presă de organizată cu ocazia Ediţiei XIX a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, la Centrul Habitat.

În acest sens, Mircea Diaconu declară: „Nu există nici un incident la Sibiu, cu nici un ziarist. Am participat la o conferinţă de presă a Ministerului Culturii cu ocazia Festivalului de Teatru de la Sibiu. A fost o conferinţă benefică şi entuziastă. Cineva de la B1 m-a întrebat de problemele cu Procuratura. Am răspuns şi am plecat. Nu s-a întâmplat nimic altceva. Au fost atâţia oaspeţi distinşi acolo, nu aş fi putut face un astfel de gest. Chestiunea asta de la Sibiu este una inventată, şi, din păcate, este una de cea mai joasă speţă. Nu a existat nici un incident acolo şi toate dezbaterile publice pe acest subiect nu au nici un temei”.

Pe de altă parte, ministrul Culturii menţionează că va soluţiona acest caz în cel mai scurt timp, anunţând posibilitatea de a recurge la justiţie ca urmare a acestei campanii denigratoare care îi afectează imaginea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel