Mircea Bravo s-a însurat. Din toamnă lansează şi un film de comedie: Mirciulică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Facebook, Mircea Bravo
Foto: Facebook, Mircea Bravo
Mircea Bravo nu mai este burlac de mai bine de o lună. Toate par să-i meargă bine în ultima vreme, nu doar căsnicia. În octombrie va rula în cinematografe filmul "Mirciulică" care, potrivit celor declarate la Măruţă în emisiune, vorbeşte, pe alocuri, şi despre viaţa lui.

În această vară, mai exact luna trecută, celebrul vlogger Mircea Bravo a spus ”Da” la starea civilă  în fața prietenilor, rudelor și desigur, în fața simpaticei tanti Lenuța, bunica din Chinteni. Însuși primarul Clujului, domnul Emil Boc, i-a pronunțat pe aceștia soț și soție la Primăria din Cluj într-o impresionantă ceremonie în aer liber. Originar din Beclean și ambasador al Via Transilvanica, cu peste 3,3 milioane de fani pe Facebook și peste un milion de urmăritori pe Youtube, tânărul s-a căsătorit cu Georgiana, aleasa inimii lui, o tânără fermecătoare din Bistrița-Năsăud pe care a cunoscut-o în urmă cu un an. De la petrecere nu a lipsit nici bunica din Chinteni, Tanti Lenuța (75 de ani), femeia care este adeseea prezentă și în clipurile pline de umor pe care Mircea le distribuie pe contul personal de Youtube.

Foto: Instagram, Mircea Bravo

Cine este Tanti Lenuța din Chinteni, "bunica" lui Mircea Bravo

Tanti Lenuța a devenit virală odată cu aparițiile în clipurile lui Mircea Bravo, însă puțini știu ca ea a debutat cu mult mai înainte, alaturi de băbuțele din Chinteni, încă de prin 2014, pe postul Look TV, atunci când făceau emisiuni de la Cluj, scrie redactia.ro Pe numele său adevărat, Lenuța Moldovan, femeia are mai multe porecle. Cei de pe ulița satului o strigă acum „Lenuța de pe Facebook”, iar cei care au urmărit-o la TV o știu drept „Lelea Lenuța din Chinteni”, însă ce este clar pentru toată lumea este că e o ardeleancă autentică. Însă toți trebuie să știe despre Tanti Lenuța că e o femeie creștină, înzestrată cu simțul umorului, dar și cu o minte ascuțită, însă și harnică și înțeleaptă.

Dacă o întrebi cum e să fii vedetă, “bunica lui Mircea Bravo” dă cel mai frumos răspuns posibil, scrie clujcapitala.ro: „Nu știu ce consi­deră lumea că înseamnă vedetă. Eu sunt o muiere în toată firea și îmi mân rândul și lucrul, nu din asta trăiesc, asta fac din pasiune și din drag, și dacă cineva mă apreciază eu le mulțămesc!”, a mărturisit femeia într-un interviu mai vechi.

Când poate fi văzut „Mirciulică”, unul dintre cele mai așteptate filme românești ale anului

Mircea Bravo a anunțat deja când poate fi urmărită în cinematografe comedia „Mirciulică”, filmul de lungmetraj produs împreună cu Cristian Iliușan. Cei doi asociați ai Bravo Production au anunțat că filmul a costat aproximativ 300.000 de euro, dar s-au arătat optimiști că vor scoate banii investiți și vor putea produce în continuare alte filme. „Va costa undeva la 300.000 de euro, bani pe care i-am făcut pe parcursul timpului. Eu sunt mulțumit că am reușit să finanțăm din banii noștri. Frica noastră era că dacă intrăm într-un parteneriat cu un sponsor o să fim nevoiți să facem compromisuri de calitate. Știind că ne-am băgat banii noștri, suntem mult mai liberi. Credem că o să fie cu succes”, a spus Cristi Iliușan.

Trailerul filmului "Mirciulică":

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel