România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 28 mai, 13:28
Mircea Badea: Știrea asta n-o s-o vedeți nicăieri, s-a întâmplat în timpul emisiunii ”Sinteza Zilei”
Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a vorbit despre o situație din cauza căreia el și-a pus oamenii în cap, deși nu era ceea ce-și dorea. 

”Această știre n-o veți vedea nicăieri, va fi tratată ca și cum n-ar exista. S-a întâmplat în timpul emisiunii Sinteza Zilei” a spus Mircea Badea, la Antena 3. Realizatorul a subliniat că este vorba despre sesizarea CCR de către Avocatul Poporului, Renate Weber, cu privire la eventuala problemă de constituționalitate a internării obligatorii. 

Mircea Badea a subliniat că măsura internării cu forța nu s-a luat nici în Wuhan: ”Cu așa ceva n-am cum să fiu de acord. Mă bucur că Avocatul Poporului sesizează CCR, e crâncen neconstituțional, nu poate exista așa ceva și există din cauza noastră. De aia suntem singura țară din lume unde se întâmplă, pentru că avem în ADN impregnată supușenia față de tătuc, noi nu ne descurcăm cu drepturi și libertăți, ne încurcă, lucrurile trebuie să fie simple, clare, să ni se spună ce trebuie să facem, ce avem voie”. 

Realizatorul ”În gura Presei” a afirmat că și-a pus în cap pe toată lumea cu privire la această poziție a sa, deși nu intenționa acest lucru. ”Mă simt mândru de mine, chiar bravo mie” a mai spus Mircea Badea, apreciind că, totuși, reacția Avocatului Poporului este târzie. 

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro