Mircea Badea: Să zicem că aș fi adoptat-o eu pe fetiță. Crezi că...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mircea Badea a lansat o întrebare legată de cazul fetiței de opt ani din Mehedinți.

„Să zicem că aș fi adoptat-o eu pe fetiță. Crezi că venea pentru mine procuroarea cu mascații să o ia pe fetiță de acolo? Îți garantez că nu. Absolut sigur nu”, a spus Mircea Badea, duminică seară, într-o ediție specială la Antena 3. „A vrut să se facă remarcată”, în opinia acestuia.

Amintim că premierul Viorica Dăncilă a declarat, la Antena 3, că vor fi luate măsuri „foarte dure” în cazul celor care au greșit în cazul fetiței de opt ani din Mehedinți, adăugând că ministrul Muncii a luat legătura cu Ambasada SUA.

„Am ținut legătura atât cu ministrul de Interne cât și cu ministrul Muncii, am încercat să mă informez despre ceea ce se întâmplă pentru că, dincolo de măsurile pe care le vom lua, și vreau să subliniez de la început, măsurile trebuie să fie foarte dure cu cei care au greșit. Pentru că este inadmisibil să existe un asemenea comportament legat de un copil. Dincolo de măsurile pe care le vom lua, dincolo de ancheta pe care am cerut-o ministerelor, dincolo de modul în care fiecare a reacționat legat de acest caz, trebuie să nu uităm că este vorba de un copil”, a declarat Viorica Dăncilă.

VEZI ȘI: Dana Chera: Ăsta e statul paralel! Din respect pentru oamenii care s-au uitat 14 ani în gura mea, spun

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel