Mircea Badea, oprit de Poliție. Când credea că a terminat discuția cu ”omul legii”, acestuia i-a mai venit o idee
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 04 noi 2021, 09:12
WhatsApp
Mircea Badea / Foto: Captură Antena3
Mircea Badea / Foto: Captură Antena3
Mircea Badea a povestit, în ediția de miercuri seară a emisiunii  "În gura presei" de la Antena3, că a fost oprit de poliție. 

În cadrul ediției de miercuri seară a emisiunii-pamflet "În gura presei" de la Antena3, Mircea Badea a povestit că, pe drum, a fost oprit de Poliție. 

"M-a oprit Miliția (n.red. Poliția) acum, când veneam la emisiune. Oamenii legii își făceau datoria și ne apărau. Nu știm exact de ce, dar clar de ce ne apărau. De Covid, de oameni beți la volan poate?! De ceva ne apărau. Eu nu știu cum m-a apărat pe mine de Covid, că am suflat în fiolă.", a spus Mircea Badea, în stilul caracteristic. 

"Mă oprește. *Actele*. I le-am dat, normal. Mi le dă înapoi și mă întreabă așa satisfăcut: *Domnul Badea, ați consumat băuturi alcoolice în ultimele 24 de ore?* Eu răspuns simplu: *Nu.* Ok. Acolo putea să se închidă conversația, dar nu. 

Mi-a zis *Eh, atunci o să facem un test cu aparatul.* Am mai stat, am pierdut timpul și m-am protejat de Covid. 0,0, evident!", a mai povestit realizatorul TV, în direct. 

Altă "poveste" de-ale lui Mircea Badea cu Poliția 

Și în luna februarie a.c., Mircea Badea povestea cum a fost oprit de Poliție și ce s-a întâmplat după: "Mă oprește un polițist pe la Universitate. Mă opresc, și zice *Bună seara, actele. Pac, scot actele, îi pun frumos buletinul pe geam. Și zice *Dați-l încoace. *Nu, nu vi-l dau!. *Păi sunteți obligat. *Cum? De către cine? *Păi așa trebuie. 

A stat un pic așa și *De ce nu mi-l dați?*. Nu știu dacă ați auzit, dar e pandemie... Umblă o vorbă. *Păi și ce dacă? Să știți că eu mă dezinfectez. Zic *Ok, dar puteți să vă uitați pe geam*."

În continuare, conform celor spuse de Mircea Badea, polițistul l-a întrebat dacă a consumat băuturi alcoolice. 

"Eram sigur! Am vrut să-i dau eu ideea când am văzut că se enervează și nu știa ce să facă, i-am zis *Întrebați-mă de băuturi alcoolice*.", a mai spus realizatorul TV. (Citește mai mult AICI.)

VEZI ȘI: Mircea Badea, OPRIT de Poliţie. "Era să nu ajung la emisiune. A fost un adevărat circ"

VEZI ȘI: Mircea Badea, despre certificatul verde: Un vaccinat și un nevaccinat nu sunt în situații identice, așadar nu e discriminare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?