Mircea Badea nu-l mai vrea pe Ponta premier
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
mircea badea
mircea badea

Mircea Badea s-a supărat pe Victor Ponta, după ce acesta a anunțat posibila alianță cu UDMR, spunând că nu mai vrea să-l vadă prim-ministru.

Mircea Badea își motivează opinia spunând că votul său anti-Băsescu a fost aruncat la coșul de gunoi , întrucât UDMR l-a susținut pe președinte „scăldându-se rentabil în abjecția acestuia”.

”UDMR i-a ținut în funcție Băsăului toate guvernele-marionetă scăldându-se rentabil în abjecția acestuia. Dar ticăloșia supremă a fost săvârșită la referendum când udemeriștii au boicat votul încercând să saboteze cvorumul. Toate multele milioane care îl urăsc legitim pe Băsescu își amintesc perfect ce scriu eu aici și detestă cu spume (nu etnice, ci antibăsiste) UDMR-ul.”, a scris Mircea Badea pe blogul său.

”Linia trebuie să se tragă peste Ponta, care nu trebuie să mai fie prim ministru. Nu văd care e diferența față de Băsescu. Urlăm împotriva acestuia că nesocotește votul popular. Cel potrivnic lui. Corect. Ce-a făcut aseară Ponta? A nesocotit votul popular, mai grav chiar decât Băsescu, votul popular care îi fusese încredințat.”, a mai scris Mircea Badea

În finalul postării, Mircea Badea îi cere Ecaterinei Andronescu să nu-și bătă joc de votul lui.

”Ieri eu am votat doar pentru Ecaterina Andronescu, apt combatantă, călită în bătălii muuulte și grele cu Băsescu. Fac un apel către dânsa, să nu-și bată joc de votul meu. Dacă voiam să votez cu ciorapii murdari ai lui Băsescu votăm direct cu PDL nu cu UDMR.”, a conchis Mircea Badea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel