Mircea Badea, mesaj după ce Ronald Gavril a fost învins
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea a transmis un mesaj după ce Ronald Gavril a fost învins la puncte de David Benavidez în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

"Joci fotbal, joci tenis, nu joci box. Asta pentru că boxul nu e un joc. Ronald a luptat extraordinar. În meci și în viață.

Un om care n-a avut nici ajutor, nici pile, nici suport. A muncit și a crezut. Îl respect pe Ronald Gavril, desigur, ca sportiv, dar în primul rând ca OM. Un suflet curat, un caracter rar. Sunt alături de el până la capăt, iar capătul e foarte departe!

Hai, Ronald!

P.S. Desigur, ca de fiecare data, "put your money where your mouth is!". Adică pune-ți banii acolo unde îți e gura!", a fost mesajul lui Mircea Badea.

 (w670)

[citeste si]

Decizie split

Boxerul român Ronald Gavril a fost învins la puncte de americanul David Benavidez în meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, sâmbătă seara, într-o gală desfăşurată la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Benavidez, care l-a învins la puncte (decizie split) pe Gavril şi în primul lor meci pentru titlul mondial, în septembrie, a primit decizia în unanimitate, cu 119-109, 120-108 şi 120-108, la capătul unei confruntări pe care a dominat-o de la un capăt la altul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel