Data publicării:

Mircea Badea: Domnule Ciolacu, vedeți că Bogdan Chirieac vă transmite un mesaj

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Robert Sighiartău, deputat PNL, a zis că de când Marcel Ciolacu a venit la guvernare parcă avem ghinion.

În acest context, văzând că în topul celor mai citite știri DC News se află un articol cu zodii, Mircea Badea a zis că se impune să vedem ce spune horoscopul pentru Marcel Ciolacu, dacă tot vorbim despre a avea ghinion.

 

Premierul este zodia... Săgetător. Și când a deschis articolul „Horoscop 29 august: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Moment decisiv pentru o zodie. O schimbare importantă ar putea avea loc în viața ta”, Mircea Badea a zis: „Nu l-a scris niciun astrolog, ci Bogdan Chirieac!”

 

La Săgetător, Daniela Simulescu, astrolog DC News, a zis: „Duceţi-vă către ceilalţi şi nu vă consideraţi buricul pământului, că le ştiţi voi pe toate. În unele momente, aveţi nevoie de alţi oameni”.

 

Mircea Badea a spus că este clar un mesaj subtil din partea lui Bogdan Chirieac pentru Marcel Ciolacu.

 

„Dacă asta nu este scrisă despre Ciolacu... Eu cred că este scrisă de Bogdan Chirieac însuși, nu de astrolog! Credeți-mă! Asta este scrisă de Bogdan Chirieac pentru Ciolacu. Cred că s-a gândit așa: „Ciolacu sigur citește horoscopul, așa că-i zic aici”. E superb. Domnule Ciolacu, vedeți că Bogdan Chirieac vă transmite mesaj prin horoscop!”, a zis răzând Mircea Badea la Antena 3 CNN.

 

VEZI ȘI: Ce spunea Daniela Simulescu, astrolog DC News, în 2019, despre Marcel Ciolacu, a devenit realitate în 2023

 

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a avut dreptate. 

Încă din 2019, Daniela Simulescu spunea că Marcel Ciolacu va avea surprize la care nu se va gândi. Și, nu-i așa, cine s-ar fi gândit vreodată că președintele Klaus Iohannis îl va desemna premier? Cu toate acestea, Daniela Simulescu a avut dreptate: Marcel Ciolacu nu a lăsat puterea și vedem că astăzi are un cuvânt mare de spus.

„În cazul domnului Ciolacu, chiar dacă nu o să aibă putere fățișă, Soarele lui va progresa în gradul 29 Capricorn și nu o să lase puterea. (...) Va ține de putere. Va avea niște surprize la care nu se va gândi. 

Chiar dacă nu va mai rămâne pe scena politicii sau va rămâne, să știți că va avea un cuvânt mare de spus", spunea Daniela Simulescu încă din 2019.

VEZI ȘI: Vacanță de coșmar pentru doi jurnaliști: „Concediu" demn de intrat în Cartea Recordurilor. N-am fost niciodată mai dezamăgită de un loc din România - https://www.dcnews.ro/vacanta-de-cosmar-pentru-doi-jurnalisti-concediu-demn-de-intrat-in-cartea-recordurilor-n-am-fost-niciodata-mai-dezamagita-de-un-loc-din-romania_928193.html#google_vignette

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel