Data actualizării:
Data publicării:

Mircea Badea demontează fake news-ul cu Formula 1: Băi, e peste tot această bazaconie

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Antena 3 CNN
Antena 3 CNN
Mircea Badea a demontat un fake news apărut în presa din România.

Joi seară, în pasa cu Mihai Gâdea de la emisiunea „Sinteza Zilei“ la emisiunea „În Gura Presei“, Mircea Badea și-a exprimat nemulțumirea de faptul că „toată presa“ din România a preluat un fake news despre el.

„Eu tocmai sunt anunțat de presa din România și citesc despre mine în absolut toate siteurile de știri că mă reprofilez și urmează să comentez Formula 1. Nu există site care să nu fi scris bazaconia asta. E un fake news. Bă’, e peste tot! Nu există site care să nu fi difuzat această bazaconie, că eu mă transform în comentator de Formula 1.

În plus, îmi inventează și declarații, e cu ghilimele: „Nu am ratat nicio cursă!“. Le-am ratat cam pe toate“, a spus, într-un mod ironic, Mircea Badea.

„S-a făcut speculația asta pentru că noi (n.r. Antena 3 CNN) și Antena 1 vom transmite cursele de Formula 1“, a spus Mihai Gâdea.

Ulterior, în emisiunea proprie, Mircea Badea a spus că inițial i s-a părut „o glumă“.

„Nici vorbă de așa ceva. Evident că este un fake news“, a spus realizatorul TV.

„Ideea este că Antena 1 a obținut drepturile de difuzare la Formula 1 în România, iar Antena 3 va difuza calificările. Eu sunt pe Antena 3 și dacă la un moment dat îmi va zice cineva să zic ceva, da. Dar așa, nu, nu a vorbit nimeni cu mine, în niciun caz nu mă reprofilez...“, a mai precizat Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel