Mircea Badea, de acord cu Titi Aur pe subiectul RCA: Nu mai pot cu populismele. În sfârşit cineva care o spune, că eu nu mai pot
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Captură video
Captură video
Mircea Badea a fost de acord cu una dintre afirmaţiile făcute de Titi Aur, fost pilot de raliuri şi expert în conducere defensivă, la emisiunea DC CONDUCEM, de la DC NEWS.

Concret, Titi Aur a afirmat că asigurarea RCA ar trebui făcută pe şofer, individual, şi că doar CASCO ar trebui să fie făcută pe maşină. 

"Nu este corect să ai RCA pe maşină. Asigurarea RCA nu trebuie să fie pe maşină. Logic ar fi să fie pe mine, pe şofer, pe CNP. Asta se practică deja în alte ţări. Asta pentru că maşina nu strică nimic, eu stric, că eu sunt la volan. 

Da, CASCO trebuie să fie pe maşină. Pentru că una este să asiguri o Dacie Logan de 10.000 euro, alta e să asiguri un Rolls Royce de 300.000 euro. 

Dar eu, cel de la volan, eu fac accidentul. Nu e normal ca RCA să se calculeze în funcţie de capacitatea maşinii. În funcţie de vârstă, de experienţă şi de daunele pe care le-am provocat, aşa trebuie să se calculeze RCA. 

Pentru că nu e corect ca, dacă eu vă dau maşina să o conduceţi şi loviţi pe cineva, RCA-ul maşinii mele se scumpeşte, dar dvs, pe permisul dvs, nu aveţi nicio pată. Vă urcaţi în altă maşină şi  nu e nicio problemă. Mie asiguratorul îmi spune că trebuie să plătesc mai mult pentru RCA-ul meu, deşi eu am fost la emisiune, nu la volan. E complicat, însă", a declarat Titi Aur. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Mircea Badea, de acord cu Titi Aur: Nu mai pot cu populismele. În sfârşit cineva care o spune

"Uite, foarte interesant ce zice Titi Aur. Sunt două chestii, că eu nu mai pot cu populismele, cu asigurările, cu banii românilor. Două chestii tari a zis Titi Aur. El zice că 'preţul RCA nu ia în calcul salariile'. Mă doare în cot de salariile din ţara respectivă, nu salariile sunt baza de calcul în ţara respectivă, ci daunele, cât costă daunele. Aşa se dă preţul. 

Mă doare în cot cât e salariul în România, nu are nicio importanţă asta. 

Apoi, mai zice Titi Aur că RCA nu trebuie să fie pe maşină. Foarte corect! În sfârşit cineva care o spune, că eu nu mai pot cu asta! Foarte corect, cum să fie pe maşină RCA-ul? Ce, maşina se conduce singură? Foarte corect. Ce prostie e aia cu capacitatea maşinii? E o tâmpenie absolută!", a spus Mircea Badea la "În Gura Presei". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel