Mircea Badea: Dacă Firea poate să probeze ce a zis... câtă pârnaie ar trebui să facă Orban?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Mircea Badea a făcut niște declarații care îi dau fiori lui Ludovic Orban.

Mircea Badea a reacționat după ce Gabriela Firea a vorbit despre un episod privind activitatea lui Ludovic Orban de la Guvern, după ce a preluat postul deținut de acesta între 1999 și 2000 - secretar de stat, șef al Departamentului Informațiilor Publice al Guvernului.

”Cu neplăcere, îmi aduc aminte de anul 2000, ca secretar de stat în Guvernul Mugur Isărescu, am preluat conducerea departamentului de comunicare chiar de la domnul Ludovic Orban", a povestit Gabriela Firea. "Erau 100 de angajați... În momentul când mi s-a dat sarcina din partea domnului premier să fac restructurarea acelui departament... am aflat că 50 dintre ei nici nu veneau la serviciu".

Mircea Badea aseamănă acest caz cu situația lui Liviu Dragnea și angajările fictive.

"Pentru ce stă Dragnea la pușcărie? Cică două angajate care lucrau la Protecţia Copilului Teleorman munceau, de fapt, la PSD, Dragnea nefăcând nimic, neangajându-le, doar pe sistemul că nu avea cum să nu știe el de acest lucru. Dacă doamna Firea poate să probeze că din 100 angajați... 50 de oameni nu veneau la serviciu, doar luau leafă... câtă pârnaie ar trebui să facă Orban? Dar Orban e săritor și ascultător...", a spus Mircea Badea la Antena 3.

VEZI ȘI: EXCLUSIV "Avioane ținute la sol". Cezar Osiceanu, pilot TAROM, rupe tăcerea după acuzațiile Mădălinei Mezei la adresa ministrului Cuc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel