Mircea Badea: Ce le-a făcut Toader mi s-a părut cel mai TARE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Mircea Badea
Mircea Badea
Mihai Gâdea i-a întrebat pe invitați care este cel mai bun lucru care s-a întâmplat pe scena politică pe parcursul zilei de duminică. 

Mircea Badea a vrut să răspundă primul la întrebarea adresată de Mihai Gâdea. Realizatorul Antena 3 spune că mesajul lui Tudorel Toader pentru jurnaliști i s-a părut cel mai tare lucru de astăzi. 

"Vreau eu să răspund primul la întrebarea aceasta. Cel mai bun lucru mi s-a părut că Tudorel Toader i-a chemat pe ziariști la ora 6:30 dimineața la Ministerul Justiției. Mi s-a părut suprem, ați văzut acei jurnaliști agresivi. Deci, ei sunt așteptați mâine dimineață la acea oră la Ministerul Justiției. Asta mi s-a părut de departe cea mai tare de azi," a spus Mircea Badea. 

Reamintim că Tudorel Toader a fost așteptat de reporteri după încheierea ședinței de Consiliu Național a PSD, acolo unde a fost întrebat pe tema amnistiei și grațierii dar și pe cea a plângerii de înaltă trădare pe care Liviu Dragnea a cerut-o în discurs. A fost momentul în care Tudorel Toader a spus că va răspunde tuturor întrebărilor luni, de la ora 6:30 dimineața, la Ministerul Justiției.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel