Mircea Badea: Avem o certitudine. Este OFICIAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
mircea badea
mircea badea
În pasa dintre emisiunile "Sinteza zilei" și "În gura presei", Mircea Badea a comentat noile dezvăluiri apărute în cazul de şantaj în care este implicat Mircea Băsescu, fratele preşedintelui țării.

„Un lucru este clar. Avem o certitudine, este oficial, nu este pe surse: Mircea Băsescu s-a aflat la întâlnirea unde ai lui Bercea şi Căpăţână au vorbit în clar despre banii care s-au dat şi despre scoaterea din pârnaie, pe cale de consecinţă, a lui Bercea Mondial. În mod evident, acolo se perfecta o ilegalitate la care fratele preşedintelui României măcar a asistat", a spus Mircea Badea.

„Ce caută un om care nici nu a luat banii, nici nu vrea să-l scoată pe Bercea din pârnaie la o astfel de discuţie? Ce anume mai aşteaptă instituţiile statului pentru a interveni în forţă? Fratele şefului statului a fost la o discuţie unde s-au dat sute de mii de euro pentru eliberarea unui interlop din pârnaie. Şeful statului tace, ca de obicei, dar statul ce face?", s-a întrebat realizatorul emisiunii "În gura presei", conform Antena 3.

VEZI ȘI: Mircea Badea a râs de Mihai Gâdea de față cu toată lumea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel