Data actualizării:
Data publicării:

Mircea Badea, atac la Dan Negru: Un manelist care dă din mâini pentru că nu are vocabular. E plin de Gigei ca el care acum o ard intelectual, fini şi "profunji"

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
colaj: Facebook Dan Negru, captură video În gura presei
colaj: Facebook Dan Negru, captură video În gura presei
Mircea Badea a avut un mesaj destul de dur la adresa colegului său de breaslă, Dan Negru.

Aşa cum face în fiecare seară, Mircea Badea ia subiectele din presă şi le comentează în cadrul emisiunii "În gura presei". Evident, topicul fierbinte din ultimele zile a fost tragedia din Crevedia la care, fireşte, au reacţionat fel şi fel de nume din showbiz printre care şi Smiley. Surpriza a fost că de la Smiley s-a ajuns la... Dan Negru. Badea "s-a înfierbântat" şi l-a amintit, prin comparaţie, pe Dan Negru pe care l-a numit "manelist". 

"Smiley este revoltat după explozia de la Crevedia! Hai că mă învăţasem cu prezenţa manelistului Dan Negru, care după ce a făcut manelisme toată viaţa lui şi emisiuni cu toţi maneliştii de pe planetă, dând din mâini că n-avea vocabular, dintr-odată identifică el fenomene, le comentează, trage semnale de alarmă! De-abia mă învăţasem cu Dan Negru şi specia lui e destul de numeroasă, e plin de Gigei care au făcut numai manelisme şi acum o ard intelectual fini şi "profunji". "Tragedie după tragedie, ni se trage de la şmecherie!" - a zis Smiley. Şi rimează! Talentat!" -  a comentat Mircea Badea în ediţia de luni seara a emisiunii "În gura presei."

Cu două zile în urmă, Dan Negru a postat pe Facebook următorul mesaj care a stârnit fel şi fel de reacţii în online, inclusiv în emisiunea lui Mircea Badea:

                                                     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel