Mircea Badea, acționar la DC News?! „Eu cred că sunt o țintă a acestui site”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Badea - Chirieac
Badea - Chirieac
Profesoara Mariana Badea este mereu prima în topul știrilor DC News atunci când scriem despre ea.

Și pentru că recent a scris o nouă carte - „Bumerangul cuvintelor — Studiu de manele lingvistice”, Andreea Deaconescu, redactor DC News, le-a împărtășit cititorilor detalii despre volum. Au fost mai multe articole, iar toate au atins 100.000 de accesări, mereu ajungând în top, chiar pe primul loc. Știrile le găsiți aici:

Mama lui Mircea Badea, prof. Mariana Badea, a impresionat personalul unui restaurant. Fosta ei elevă dezvăluie cum au reacționat angajații localului - https://www.dcnews.ro/mama-lui-mircea-badea-prof-mariana-badea-a-impresionat-personalul-unui-restaurant-fosta-ei-eleva-dezvaluie-cum-au-reactionat-angajatii-localului_961229.html

 

Ce s-a întâmplat cu elevii care au dat examenul de bacalaureat după ce le-a predat profesoara Mariana Badea:

https://www.dcnews.ro/ce-s-a-intamplat-cu-elevii-care-au-dat-examenul-de-bacalaureat-dupa-ce-le-a-predat-profesoara-mariana-badea_960544.html

 

Fază tare cu un manelist. Prof. Mariana Badea: E un ins foarte bogat, din banii amărâților, care cumpără doar 100 de grame de salam, ca să alimenteze conturile acestor analfabeți cu vile și mașini:

https://www.dcnews.ro/faza-tare-cu-un-manelist-prof-mariana-badea-e-un-ins-foarte-bogat-din-banii-amaratilor-care-cumpara-doar-100-de-grame-de-salam-ca-sa-alimenteze-conturile-acestor-analfabeti-cu-vile-si-masini_960044.html

 

Mariana Badea, izbucnire nervoasă, izvorâtă din indignare și din revoltă. „A dat drumul la manele” și a ieșit Bumerangul cuvintelor — Studiu de manele lingvistice:

https://www.dcnews.ro/mariana-badea-izbucnire-nervoasa-izvorata-din-indignare-si-din-revolta-a-dat-drumul-la-manele-si-a-iesit-bumerangul-cuvintelor-studiu-de-manele-lingvistice_959881.html

 

Adevărată colecție de bâlbe! Test cu Mircea Badea! Câte greșeli observi în acest discurs? DC News îți dă răspunsurile corecte la finalul articolului:

https://www.dcnews.ro/adevarata-colectie-de-balbe-test-cu-mircea-badea-cate-greseli-observi-in-acest-discurs-dc-news-iti-da-raspunsurile-corecte-la-finalul-articolului_961490.html

 

În acest context, Mircea Badea a reacționat la Antena 3 CNN.

 

„Nu mai pot cu DC News! Eu cred că sunt o țintă a DC News. Nu există o zi de la Dumnezeu să nu se deschidă DC News cu o știre despre mine sau despre mama. Am zis și eu câteva fraze când am fost la Bookfest, când a lansat mama o carte și Bogdan Chirieac a făcut știre din cuvântarea mea. Ia uitați! Mai este încă o știre despre mine! Am senzația că sunt autor la DC News”, a zis, amuzat, Mircea Badea.

 

„Domnule Chirieac... la câtă reclamă face Mircea Badea la site-ul DC News... cred că ar trebui...”, a zis Mihai Gâdea, moment în care Dragoș Boța a zis: „Să fie acționar la DC News!”

 

„Da... dați-i 50%...”, a continuat Mihai Gâdea.

 

Profesoara Mariana Badea a lansat, în cadrul ediției din acest an a târgului Bookfest, volumul „Bumerangul cuvintelor — Studiu de manele lingvistice”. Publicată la Editura pentru Artă și Literatură, Colecția Violet, „Cartea Bumerangul cuvintelor nu este nicidecum una exclusiv «didactică»”, potrivit prefeței semnate de Odilia Roșianu.

 

„Cu umor șăgalnic, cu ironie (chiar mușcătoare, câteodată), dar și cu tristețe de multe ori, autoarea ne pune, de fapt, în fața ochilor un roman polițist, unde întrebarea ce răsare nerăbdătoare în mintea cititorului, la orice sfârșit de capitol, este: «Care va fi următorul criminal?». De fiecare dată avem de-a face cu o înlănțuire de cuvinte și expresii «blajine», atacate și, în final, omorâte de «stricătorii de limbă», printr-o «falsificare intelectuală», prin «surogate lingvistice», în timpul unor «concursuri de agramați», pe parcursul cărora toți se luptă pentru ca să ocupe locul I pe acest podium dizgrațios”.

 

Detalii găsiți în linkurile de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel