Data actualizării:
Data publicării:

Mircea Badea a spus cine are cele mai mari șanse la Primăria Capitalei: Asta cred despre electoratul lui Piedone

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Antena 3 CNN
Antena 3 CNN
Mircea Badea și-a exprimat opinia cu privire la potențialii contracandidați ai lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Joi seara, în cadrul emisiunii „În Gura Presei“, la Antena 3 CNN, Mircea Badea a comentat ipoteza apărută în spațiul public în ultimele zile potrivit căreia, dacă vor exista mai mulți contracandidați împotriva lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, acesta își va maximiza șansele de a obține un nou mandat de edil în București.

Realizatorul TV consideră că această ipoteză este nefondată și spune că electoratul este mult mai volatil decât se consideră, fiecare candidat având șansa lui în cazul alegerilor locale din acest an.

„Apropo de toate speculațiile astea cu Primăria Capitalei. Deci doamna Firea vrea să candideze, domnul Burduja vrea să candideze, domnul Piedone vrea să candideze, domnul Nicușor Dan vrea să candideze etc. Există tot felul de comentarii că de ce nu au candidat unic la Capitală, pentru că altfel o să câștige Nicușor Dan. Am auzit pe mulți comentând teza asta, dar nu o înțeleg. Spun că dacă va candida și Piedone, cu atât mai mult se complică situația“, a spus Mircea Badea.

CITEȘTE ȘI       -       Candidatul care „încurcă socotelile“ la Primăria Capitalei. Chirieac a analizat șansele PSD - PNL la momentul actual

„Mie nu mi se pare deloc așa!“, a continuat acesta, spunând că „nu există un număr fix de cetățeni care vin la vot, care votează pe X sau pe Y, iar voturile contra Nicușor Dan se risipesc în trei părți“.

În opinia lui Mircea Badea, candidatul care va avea cel mai mult electorat va câștiga alegerile.

„De exemplu, eu cred că o parte importantă din electoratul lui Piedone, dacă nu candidează Piedone, nu se duce. De asemenea, dacă PSD - PNL o pun pe doamna Firea candidat comun, credeți că cei de la PNL se vor încolona ei să o voteze pe Gabriela Firea? Bun, poate unii se vor duce, poate alții nu ... poate unii votează pe altcineva.

Mulți se comportă ca și cum ar fi niște chestii fixe, dar eu nu văd lucrurile așa și nu văd că încurcă nimeni pe nimeni. Cred că se duc niște cetățeni, candidează, iar cine are mai mult electorat câștigă și cu asta basta. Mi se pare destul de simplistă ecuația asta cu A+B=E. Eu nu văd așa“, a conchis Mircea Badea.

CITEȘTE ȘI        -        Mircea Badea demontează fake news-ul cu Formula 1: Băi, e peste tot această bazaconie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel