Mioara Velicu, detaliu terifiant la șapte ani de la MOARTEA soțului: Lumânarea NU s-a STINS de atunci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mioana Velicu a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. 

Mioara Velicu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din România, dar puțini sunt cei care-i cunosc drama prin care a trecut, după moartea soțului ei.

Soțul vedetei a murit în urmă cu șapte ani, iar Mioara Velicu susține că în toată această perioadă nu a existat nici măcar o seară în care să pună capul pe pernă și să îl viseze pe cel care i-a fost partener de viață și confident.

"Pentru fiecare am simțit durere, dar pentru soțul meu a fost ceva extraordinar pentru că nu am să pot uita niciodată viața frumoasă pe care mi-a făcut-o. Și când am venit în București s-a schimbat viața radical. În momentul în care veneam din turneu nu a fost gelos o clipă. A fost un om extraordinar. Tot timpul îl visez și tot timpul are ceva de făcut. Înainte să împlinească 40 de zile de la moarte, eu l-am visat că i-am făcut mâncare. Și mi-a spus că vrea să îi dau pepene.

Lumânarea nu s-a stins de când a murit. Și cât timp voi fi în viață, lumânarea nu se va stinge pentru că este un obicei, este o tradiție. Așa trebuie pomeniți cei care pleacă la Domnul. Soțul meu a fost un mare sportiv, antrenor și olimpic", a spus Mioara Velicu, la Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel