Minoră din Bucureşti, apel fals la 112. Radu Herjeu: Ce-ar fi să o ducem la şcoala de corecţie, să îi treacă cheful de farse?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu a reacţionat pe pagina sa de Facebook după ce o minoră de 16 ani a pus pe jar autorităţile din Bucureşti, cu un apel la 112 în care anunţa că a fost răpită. 

"O cretină de 16 ani sună ieri la 112 și anunță că e sechestrată într-un apartament din București și că se va arunca de la balcon dacă nu e salvată. Intră în trepidație toate forțele de ordine și, după mai multe ore, se descoperă că a fost o ”farsă”. 

E bine și cu isteria la adresa statului și a unor angajați mai puțin profesioniști. E bine și cu presiunea de a reforma unele instituții și de a gândi proceduri mai potrivite pentru intervenții.

Dar ce-ar fi, ca, într-o pauză de la privitul la televizor, să punem familia imbecilei să plătească toate cheltuielile intervenției de ieri? Iar pe ea s-o ducem la o școală de corecție, ca să-i treacă puțin cheful de farse!", a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook. 

Fata de 16 ani care a sunat la 112 a recunoscut în faţa autorităţilor că totul a fost doar o farsă pentru a se răzbuna pe fostul iubit. Ministrul interimar de interne Mihai Fifor a anunţat, ulterior, că o altă femeie le-a spus celor de la 112 că este chiar Alexandra Măceşanu. 

Familia minorei a fost amendată cu suma de 500 de lei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel