Ministrul Victor Negrescu, SMS după demisie. Ce ne-a transmis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Victor Negrescu cel care a inflamat scena politică în ultimele zile cu decizia sa de a demisiona din Guvernul României a oferit o scurtă declaraţie DC News, după decizia luată. 

După demisia din funcţia de ministru delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu a oferit o scurtă declaraţie DC News în care a comunicat faptul că analizează varianta unei discuţii mai aplicate asupra motivelor care au stat la baza deciziei sale de a se retrage din această funcţie importantă în contextul în care, de la 1 ianuarie 2019, România va prelua preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

"Vă mulţumesc pentru interesul acordat. O să am în vedere invitaţia dumneavoastră pe viitor", ne-a declarat Victor Negrescu.

"Am lăsat totul la zi"

Într-un mesaj transmis duminică pe pagina sa de Facebook, Victor Negrescu declara, printre altele: "Am spus-o încă din momentul în care am părăsit funcția de europarlamentar pentru această responsabilitate: Nu am mize personale! Este o onoare pentru mine să reprezint România!Președinția la Consiliul Uniunii Europene este a României, a tuturor românilor, nu a unui ministru delegat. Pentru acest lucru este nevoie de un efort național și nu este prima dată când o spun.

Facem politică pentru idei în care credem, pentru oamenii pe care dorim să îi reprezentăm, pentru idealurile pe care le avem pentru viitor. Vineri când am plecat de la birou am lăsat totul la zi și pregătit pentru următoarea săptămână de lucru. Dorința mea este ca proiectul să aibă continuitate.

Parcursul european al României trebuie să continue. Și benevol aș lucra pentru România la un proiect atât de important dacă se dorește acest lucru. Poate de aceea programul nostru de voluntariat a fost atât de popular. Idealurile pe care le-am exprimat, în calitate de Președinte-coordonator național al PES activists România, o structură cu peste 10.000 de membri și simpatizanți social democrați interesați de politica europeană, și în consecință de membru BPN al Partidului Social Democrat de mulți ani, rămân aceleași."

Liviu Dragnea: E o demisie foarte ciudată

"E bine să vorbiţi cu domnul Victor Negrescu, doamna premier are deja propunerea pregătită, dar nu se pune problema ca această demisie foarte ciudată să afecteze pregătirea pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE. Acolo nu a lucrat doar un om, ci o echipă", a declarat Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel