Ministrul Turismului, declarații ȘOCANTE
Data publicării:
Autor: Andreea Marinas
WhatsApp
Ministrul Turismului a afirmat sâmbătă, la Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, că în ministerul Turismului există „oameni care pur și simplu nu se prezintă la muncă”.

Este un sistem cangrenat, nu îmbâcsit, ci cangrenat, în care fiecare protejează pe fiecare, iar la rezultate nu avem niciun fel de rezultate. Nu din cauza mea sau a secretarilor de stat instituţia nu funcţionează, ci din cauza lor. Pentru că ei vânează numai poziţii, se vânează unii pe alţii, au orgolii, au poliţe de plătit, au frustrări”, a declarat ministrul Turismului Mircea Titus Dobre la Adunarea Generală a Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

„Sunt oameni care pur și simplu nu se prezentau la muncă. Și nu este normal. Și fiecare aruncă vina unul pe celălalt. Trebuie să se facă niște evaluări care să se faca pe cinstite, pe bune”, a mai spus Dobre.

Problemele din turismul românesc sunt cauzate de modificările care au avut loc în structura de conducere a ministerului, spune fostul mininistru al Turismului, Dan Matei Agathon.

„Este efectul tulburător al nenumăratelor modificări aduse în structurile de conducere din Ministerul Turismului. Trebuie să fie cineva care să apere interesele turismului, să dea cu pumnul în masă”, a declarat Agathon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel