Ministrul Șimon - ANRM. Daniel Zamfir: "INCREDIBIL!!!!". Afirmații grave
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Daniel Zamfir
Daniel Zamfir
Senatorul PNL Daniel Zamfir, președintele Comisiei economice din Senat, a spus că ministrul Economiei, Gheorghe Șimon, a făcut niște afirmații foarte grave vizavi de Agenția Națională a Resurselor Minerale.

"INCREDIBIL!!!! INIMAGINABIL!!! Astazi la audierile din Comisia economică a Senatului, ministrul economiei, Gheorghe Simon, confirma jaful pastorit de Agenția Națională a Resurselor Minerale!

Am aflat că sunt societăți comerciale care n-au plătit NICIODATA, rețineți NICIODATA, niciun leu redevență Statului Roman, deși exploatează resurse de peste 20 de ani!!!

Angajații Statului n-au urmărit și când au urmărit și au constat că nu plătesc, nu le-au retras licentele și nici nu s-au preocupat de recuperarea datoriilor!

Am solicitat de urgență conducerii nou instalate a ANRM sa recupereze de urgență sumele datorate Statului român și să prezinte un raport detaliat al situației.

[citeste si]

S-a tot vorbit de jaf in tara, dar așa ceva, de atâția ani, cu complicitatea autorităților Statului, eu nu mi-am imaginat!!! Apropo, n-ar trebui sa intervină și alte organe ale Statului??", a fost mesajul transmis de Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel