Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, la Palatul Elisabeta alături de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Instagram Familia Regală a României
Instagram Familia Regală a României
Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a discutat cu Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, despre misiunile universitare româneşti în ţări din UE şi din vecinătatea UE, într-o întâlnire care a avut loc la Palatul Elisabeta. 

"La Palatul Elisabeta, Majestatea Sa Custodele Coroanei a primit astăzi pe ministrul Educației, profesorul universitar Sorin Mihai Cîmpeanu. La întâlnire a luat parte Alteța Sa Regală Principele Radu.

În ultimele trei decenii, Familia Regală a desfășurat multiple acțiuni în domeniul educației naționale și a dezvoltat proiecte pentru toate tipurile de învățământ românesc, prin fundații, asociații și prin bursele regale.

Unul dintre cele mai importante proiecte, discutat cu prioritate de Familia Regală și de ministru, a fost cel dedicat misiunilor universitare românești în țări din UE și din vecinătatea UE, sub egidă regală.

Majestatea Sa și ministrul Educației au discutat felul în care aceste misiuni ar putea continua în următoarele douăsprezece luni. Misiuni universitare de succes, realizate de Familia Regală, au avut loc în Suedia, Marea Britanie, Iordania, Portugalia, Maroc și Emiratele Arabe Unite. Ele au cuprins un mare număr de rectori din universități românești din toate orașele țării, precum și membri ai Parlamentului și Guvernului României", se arată într-un mesaj al Familiei Regale a României pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel