Data publicării:

Ministrul Digitalizarii, dar de botez de 40.000 de euro! De la cine a primit banii / video

Autor: Elena Aurel | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Bogdan Ivan, ministrul Digitalizării, a fost invitat la emisiunea D'Economic News, de pe DC News și DC Business, unde a vorbit despre banii strânși la botezul fiului său. 

Cel mai tânăr ministru din Guvernul Ciolacu, Bogdan Ivan, a vorbit despre suma colosală pe care a obținut-o la botezul fiului său, sumă care apare în declarația de avere. Iată care a fost explicația ministrului!

„Apropo de declarația de avere, v-aș întreba și cum ați reușiți să strângeți 40.000 de euro la un singur botez? Nu-i o sumă mică.", a întrebat Alex Vlădescu.

„Am avut foarte mulți invitați.", a răspuns ministrul. 

„Mulți invitați și cu toții bogați, bănuiesc.", a completat Alex Vlădescu.

„Am o familie destul de mare și mulți prieteni.", a punctat ministrul Bogdan Ivan. 

„Asta să fie explicația, deci. Așa putem să ne creștem veniturile, dacă organizăm un botez, să înțeleg.", a adăugat Alex Vlădescu.

„Toată povestea asta, eu cred că orice om în ziua de astăzi, că e persoană publică sau nu, atunci când organizează un eveniment în familie poate să o facă cu câți oameni vrea și cum vrea. Diferența dintre oricine altcineva și o persoană publică e că de fiecare dată, fiecare lucru pe care îl face, trebuie să declare, ceea ce mi se pare perfect corect.

Eu am fost mai mult decât transparent legat de fiecare detaliu al vieții mele. Să știți că n-am făcut botezul fiului meu că să obțin nu știu ce sumă de bani la botez. Una e una și alta e alta.”, a spus Bogdan Ivan. 

Mesaj pentru românii care vor să vadă o schimbare în domeniul digitalizării

Bogdan Ivan a transmis și un mesaj către românii care așteaptă să vadă schimbări în domeniul digitalizării și al serviciilor publice în perioada următoare. 

„În primul rând, atunci când  ajung în raport cu statul, să-și ceară drepturile de a folosi comunicarea în format digital și electronic. E primul pas pe care fiecare poate să-l facă.

În al doilea rând, imediat ce vom avea funcționări în sistemele statului, să-și instaleze aplicațiile, să folosească ghișeul.ro, când vom avea funcțional ROeID-ul vom comunica acest lucru și să intre să-l  folosească cât mai des. Atunci să ne dea și nouă feedback. 

În această formulă vom putea să creăm o nouă relație a omului cu statul, în format digital, folosind doar câteva click-uri. E cel mai simplu mod și ăsta este lucrul pe care mi-l doresc foarte tare, ca relația omului cu statul să dureze mult mai puțin timp, să fie foarte ușor de folosit.

Așa cum astăzi îți plătești facturile de la apă și canal, sau de la electricitate, din aplicația de mobile banking, să poți să o faci în raport cu statul, de la amenzi până la orice altceva.", a spus Bogdan Ivan la emisiunea D'Economic News, de pe DC News și DC Business.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel