Ministrul Culturii, la Summitul Cultural Internațional Edinburgh
Data publicării:
Autor: Bianca Ştefan
WhatsApp
George Ivașcu
George Ivașcu
Ministrul Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu, efectuează în perioada 22 – 25 august 2018 o vizită oficială la Edinburgh, unde va participa la Summitul Cultural Internațional.

Cu această ocazie, oficialul român va participa la cel de-al IV-lea Summit Cultural Internațional, conform invitației transmise de către guvernul britanic, guvernul și parlamentul scoțian. Summitul Internațional Edinburgh reunește sectorul artistic și decidenții din sistemul public pentru a împărtăși exemple de bună practică, dar și pentru a discuta probleme comunitare de ordin socio-economic și cultural cu care se confruntă cele două sectoare.

Consider că acest important eveniment internațional, care reunește numeroase oficialități din zona culturii, reprezintă o oportunitate de a prezenta realizările României în acest domeniu, dar și de a face un util schimb de informații cu lideri din întreaga lume”, a arătat Ministrul Culturii și Identității Naționale, George Ivașcu.

Oficialul român se va întâlni și cu omologul său scoțian, doamna Fiona Hyslop, viceprim-ministru în Guvernul Scoțian, responsabil în domeniul culturii, turismului și afacerilor externe.

Totodată, Ministrul Culturii și Identității Naționale va avea o întrevedere cu artiști și oameni de cultură stabiliți în Scoția.

Vezi și: Ministerul Culturii, colaborare cu NBC Universal Studios

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel