Ministrul Cristea, în partidul lui Ponta. Primul mesaj
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Fostul ministru Aurelia Cristea, fost membru PSD, precum şi fostul său consilier Gabriel Oniga, exclus din partid, se alătură partidului lui Victor Ponta.

Îi cunosc de multă vreme şi am lucrat foarte bine împreună cu majoritatea celor care şi-au anunţat intenţia de a participa la acest nou proiect politic. Îi respect şi ştiu că pot face proiecte care să schimbe România în bine, care să ofere copiilor noştri un viitor, aici, acasă. Îl susţin pe #VictorPonta în acest demers şi mă alatur echipei #ProRomania', a scris Aurelia Cristea pe Facebook.

Congres în octombrie-noiembrie


Fostul premier Victor Ponta, liderul Pro România, a anunţat, luni că în octombrie-noiembrie formaţiunea sa va organiza congres în cadrul căruia vor fi desemnaţi candidaţii pentru Parlamentul European, dar şi pentru nominalizarea unui candidat pentru Cotroceni.

"Săptămâna aceasta... viitoare, vom depune cerere pentru înfiinţarea de grup parlamentar. După cum ştiţi suntem 11 deputaţi şi vor mai veni alături de noi oameni. Vreau să lansăm în fiecare lună acele dezbateri sectoriale, cu fiecare dintre colegii mei de aici. În octombrie-noiembrie vom face un congres, nu doar să ne alegem pe funcţii, ci să stabilim toate aceste politici, ceea ce astăzi am spus în 50 de minute", a spus Ponta la evenimentul de lansare a agendei politice 2018/2024 a Pro România.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel