Data publicării:

Ministrul Bogdan Ivan, cadou "tradiţional românesc" pentru Kathleen Kavalec, ambasadoarea SUA în România

Autor: Liana Ganea | Categorie: Politica
WhatsApp
foto: Bogdan Ivan, Facebook
foto: Bogdan Ivan, Facebook
Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, s-a întâlnit cu ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România, Kathleen Kavalec. La despărţire i-a dăruit acesteia o ie din Valea Someşului, lucrată manual.

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, s-a întâlnit cu Kathleen Kavalec, ambasadoarea Statelor Unite ale Americii în România, prilej cu care i-a oferit un cadou din Bistrița-Năsăud: o ie lucrată manual pe Valea Someșului.

"Am avut bucuria de a mă întâlni astăzi cu Excelența Sa, doamna Kathleen Kavalec, Ambasador al Statelor Unite ale Americii, căreia i-am adus puțin din inima județului Bistrița-Năsăud: o ie lucrată manual pe Valea Someșului. Avem un parteneriat strategic cu Statele Unite mai puternic ca oricând, atât în procesul de digitalizare, cât și în sprijinul oamenilor de știință și al studenților de excepție pe care România îi are. Acțiunile concrete și rezultatele vizibile în tehnologie ne vor aduce un impact economic semnificativ" a postat ministrul Ivan pe profilul personal de Facebook.

 

                                                 

Cuvinte mari pentru România, de Ziua Independenţei SUA

Reamintim că ambasadoarea SUA în România, Kathleen Ann Kavalec, a subliniat, la recepția oferită cu ocazia Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii, contribuția țării noastre la efortul internațional de ajutorare a Ucrainei, în urma războiului teritorial declanșat de Rusia pe 24 ianuarie 2022. "Determinarea României de a fi alături de Ucraina și a partenerilor din NATO în apărarea democrației, a păcii internaționale și a securității este un model pentru noi toți. Agresiunea Rusiei demonstrează limpede de ce parteneriatul nostru strategic, tot mai puternic de 15 ani, este atât de important pentru apărarea și rezistența noastră", a spus atunci Kathleen Ann Kavalec.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel