UPDATE: Ministrul Bode, AJUNS de blestemul LIPSEI autostrăzii. ACCIDENT pe Drum Național
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat într-un accident rutier pe DN7.

„În cursul zilei de ieri, 30 august 2020, pe drumul de întoarcere de la Zalău la București, autovehiculul în care se afla ministrul Lucian Bode a fost implicat pe DN7, în zona localității Drăganul din județul Argeș, într-un eveniment rutier. Menționăm că ministrul Lucian Bode nu se afla la volanul mașinii, acesta fiind pasager. În urma acestui eveniment ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare. Organele abilitate au deschis o anchetă în acest sens”, transmite oficial Ministerul Transporturilor.

Știrea inițială

„Accidentul s-a produs pe DN7, între Pitești și Rm. Vâlcea. Potrivit unor surse, cel care a greșit ar fi fost șoferul lui Lucian Bode. Acesta a încercat să depășească, nu s-a asigurat, atunci s-a produs accidentul. În urma accidentului, au fost răniți ministrul, șoferul său, dar și cel care conducea cealaltă mașină implicată. Lucian Bode a fost rănit ușor la mână, iar șoferul demnitarului a rămas fără permis de conducere și va fi urmărit penal”, transmite un corespondent Digi 24.

Incidentul a avut loc ieri, iar sursele din poliție au explicat că șoferul ministrului a forțat o depășire.

DN7, drumul care unește Pitești și Râmnicu Vâlcea, este aceeași șosea națională pe care două persoane au murit într-un accident în care a fost implicat Daniel Chițoiu, anul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel