Ministrul Boagiu a încercat să pună presa sub control. Redactorii implicati, sancționați
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
tren 1
tren 1

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu a încercat, vineri, să facă un blat cu ziariştii. Trenul în care aceasta se deplasa către Predeal, însoţită de reprezentanţii presei, s-a stricat pe traseu, iar şefa de la transporturi a fost nevoită să facă apel la farmecele personale pentru ca ştirea să nu ajungă în media. Culmea, totul la o acţiune  de documentare asupra siguranței căii ferate.

Şi asta, deoarece ministrul Boagiu a încercat  să muşamalizeze prin toate mijloacele evenimentul, încercând să pună sub control presa prezentă la acea acțiune, cerând insistent a nu se prezenta incidentul.

Față de această situație, ne așteptam să ia act de doleanțele ministrului doar reprezentanții media care au ceva afinități față de actuala guvernare. Se pare însă că acestă hotărâre de a nu mediatiza incidentul  a fost agreată și de cealaltă parte a mediei, astfel că redactorii de la  Mediafax, Pro Tv sau Antene nu au catadixit să prezine măcar ca o simplă informație evenimentul la care au participat și care îi putea transforma în victime.

De altfel, față de tăcerea de care au dat dovadă, reporterii de la Pro Tv și Antene au și fost sancționași de conducerile trusturilor respective, după unele informații.

De asemenea, la o parte a reprezentanților presei li s-au permis chair accesul în cabina de comandă a automotorului, fapt de altfel interzis în toate situațiile. Poate de aici și explicația doamnei ministru că defecțiunea s-a produs din cauza unei neatenții a unui jurnalist care a apăsat pe un buton, determinănd acea defecțiune.

Citește și:

Cum a pus în pericol viaţa oamenilor ministrul Transporturilor, Anca Boagiu – VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel